Ertuğrul Özkök tacını kaybetti! İşte medyanın yeni testosteron kralı...

Uzun yıllar boyunca "Türk medyasında en yüksek testosteron bende" diyerek övünen Ertuğrul Özkök bugün yenilgiyi kabul etti! "Erkeklik hormonu" olarak bilinen testosteron konusunda yeni bilgiler paylaşan Özkök, ortaya çıkan son rakamların kendisini tahttan indirdiğini belirtti. Özkök ayrıca bir "testosteron top 10"u listesi de açıkladı. O listede Emin Çölaşan, Ahmet Hakan, Oray Eğin ve Akif Beki gibi isimler var...

Sözcü yazarı Emin Çölaşan'ın "penis yazarı" olarak tanımladığı Ertuğrul Özkök bugün köşesinde yine cinsellik konusuna girdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı “Memleketin bunca sorunu varken” lobisinden yine epey dayak yiyeceğim..." diyerek başladığı makalesinde Türk medyasının testosteron rekortmenlerini kamuoyuna duyurdu.

Geçen hafta itibarıyla “Türkiye’nin testosteronu en yüksek medya mensubu” tahtını kaybettiğini belirten Özkök, "Geçen haftaya kadar en yüksek testosteronlu erkek medya mensubu bendim. Dr. Osman Müftüoğlu nezaretinde ölçülmüş testosteronum 623’tü... Sahip olduğum “E.T.” unvanım, yani “En yüksek Testosteron” tacım, geçen hafta itibarıyla elimden alındı. Üstelik de bir magazinci tarafından alındı." dedi.

"Yeni kralın" Gecce.com adlı internet sitesinin sahibi Kenan Erçetingöz olduğunu açıklayan Özkök, "Testosteronunun 730 olduğunu açıkladı. Yani benimkinden 107 puan yüksekti... Önce inanmadım... Ama resmen tahlil raporlarını yayınladı... O nedenle bugünden itibaren Türk medyasının “E.T” kralı, yani “Taçsız Testosteron Kralı” Kenan Erçetingöz’dür..." ifadelerini kullandı.

TÜRK MEDYASININ DEŞİFRE OLMAMIŞ TOP 16 ‘Y.T.’Sİ

Türk medyasında kendisi ve Kenan Erçetingöz’den başka testosteron ölçüsünü açıklayan gazeteci olmadığını hatırlatan Ertuğrul Özkök, buna karşın tahminlerini içeren bir liste de yayımladı.

"Yaptığım araştırma ve aldığım tüyolar sonucu, şöyle gayriresmi bir liste çıktı ortaya." diyerek bazı isimler paylaşan Özkök'ün listenin başına kendisine "penis yazarı" diyen Emin Çölaşan'ı yazması ise dikkat çekti.

İşte o liste;

- Emin Çölaşan
- İsmet Berkan
- Osman Müftüoğlu
- Mehmet Yılmaz
- Güneri Cıvaoğlu
- Hasan Cemal
- Ahmet Hakan
- Fatih Altaylı
- Kanat Atkaya
- Rasim Ozan Kütahyalı
- Erman Toroğlu
- Oray Eğin
- Rıfat Ababay
- Cüneyt Özdemir
- Akif Beki
- Zafer Mutlu

Ertuğrul Özkök tacını kaybetti! İşte medyanın yeni testosteron kralı... ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök testosteron