Ertuğrul Özkök, Sedat Peker'i bıraktı Ajda Pekkan'ı soydu!

Cüneyt Özdemir, Beykoz Konakları'nda ikamet etmesine rağmen komşusunda yaşanan silahı kavgayı "duymayan" Ertuğrul Özkök ile dalga geçmiş, "O Upper Cihangir'den bahsediyor" demişti. Ertuğrul Özkök o mesajı aldı, hatta biraz da alındı... Gazeteci Cüneyt Özdemir, Sedat Peker'in videolarını yorumladığı YouTube programında Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e de değindi. Peker'in 'Beykoz Konakları'nda geçtiğini iddia ettiği olayların Özkök tarafından duyulmamasına dikkat çeken Özdemir'e yanıt geldi.

Firari olarak bulunduğu Dubai'den videolar yayınlayan Sedat Peker, Beykoz Konakları'nda yaşanan ve ilk olarak SuperHaber'in haberleştirdiği bir silahlı kavgadan bahsetti.

Olay, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün Beykoz Konakları'ndaki evinde gerçekleşiyordu ve Peker'in iddiasına göre başrolde Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar vardı.

Söz konusu iddiayı YouTube programında yorumlayan gazeteci Cüneyt Özdemir ise, Beykoz Konakları'nda ikamet eden ve yıllarca Türk medyasının zirvesinde yer alan Ertuğrul Özkök'ün komşusunda yaşanan bu olayı duymamasına (yazmamasına) şaşırdığını ifade etti.

Özdemir, Özkök'e "Ertuğrul Özkök bunu duymamış mı! Ben şaşırdım! Ertuğrul Özkök orada oturuyor! Şimdi "Upper Cihangir'de ne oluyor" anlatıyor da komşuda ne oluyor bugüne kadar hiçbir şey duymadık." şeklindeki iğneleyici sözlerle yüklenerek, dalga geçti.

ÖZKÖK: BENİM AKLIM UPPER CİHANGİR’DE

Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısında ise mesajı aldığına, hatta biraz da alındığına dair ifadeler yer aldı.

 "Biliyorum hepinizin aklı 18 milyon kişinin seyrettiği o malum videolarda..." diyerek Peker'in videolarına işaret eden Özkök, bu konuya girmeyeceğini belirtti.

Özdemir'in 'Upper Cihangir' ifadesine atıfta bulunan Özkök, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Memleketin bunca meselesi varken benim aklım Upper Cihangir’de... Neden derseniz, Upper Cihangir’in “seviyeli magazincilerinin” üzerine pandemi tembelliği çöktü. Magazin halısı Upper Cihangir’in altından çekiliyor da haberleri yok.. O yüzden iş yine bana düştü ve bu sosyal sorumluluğumu yerine getiriyorum..."

Özkök, yazısının devamında Ajda Pekkan'ın iki ünlü yazarın önünde çırılçıplak soyunması olayının detaylarını aktardı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ertuğrul Özkök, Sedat Peker'i bıraktı Ajda Pekkan'ı soydu! ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Beykoz Sedat Peker Cüneyt Özdemir cihangir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.