Ertem Şener'den tehditvari açıklama! / VİDEO...

Rasim Ozan Kütahyalı'nın artık Beyaz Futbol programında olmayacağını duyuran Ertem Şener, Kütahyalı'nın 'Şer odaklarına bedel ödetecek gücü var' ifadesini kullandı.

Derin Futbol programında Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı’nın oynanan ‘şer’ odaklarına bedelini ödetecek gücü olduğunu söyledi. Şener sözlerinin devamında ''Boşnak halkından çok özür diledi bunu belirtti ama bazı şer güçler Rasim Ozan'a bilinçlü bir operasyon da yaptılar. Ama şunu da söyleyeyim Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır.

Şener'in bu ifadesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar ''Boşnak halkını savunmak hakarete tepki göstermek ne zaman ‘şer’ odağı oldu.'' şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Şener'in bahsettiği düşmanların kimler olduğu ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın gücünden neyi kastettiği işe merak konusu.

ŞENER SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Ertem Şener twitter hesabından yaptığı açıklamada sözlerine açıklık getirerek ''Rasim Ozan'ın maksadı aşan sözlerini provakasyon maksadıyla kullanan ve karalama kampanyasına dönüştüren FETÖ'cü çevrelere karşı hukuki olarak hesap soracak güçte olduğunu ifade etmek istediğim sözlerim belli çevrelerce şahsımı linç kampanyasına dönüştürülmek istenmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Ertem Şener'den tehditvari açıklama! / VİDEO... ile ilgili etiketler Ertem Şener Beyaz TV Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.