Ersun Yanal'dan takımına eleştiri

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı konuk eden C. Alanyaspor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray mağlubiyeti ardından açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Çok kırılgan ve bu kırılganlığı sonuca çeviremeyen bir takım. Bugün direncimiz yüksekti" dedi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, öne geçtikleri maçlar olduğunu ifade ederek, "Özellikle son oynadığımız Giresunspor ve Fenerbahçe maçı sonrasında çabuk kırılmalar yaşamıştık. Çok kırılgan ve bu kırılganlığı sonuca çeviremeyen bir takım. Bugün direncimiz yüksekti. Bir yere kadar bu direncimizi kullandık. Özellikle 1-1 sonrasında 2-1’de rakip golü atsa da oyundan kopmadık ve oyuna müdahale etmeye başladık. Ama üçüncü gol sonrası yine aynı senaryo gerçekleşti. Şimdi oynayacağımız önemli ve kritik maçlar kaldı. Alanyaspor önemli, güçlü ve aslında iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sezon başından beri tutulması gereken düzenin bir türlü sabitlenmemesi bu gibi sonuçlara neden oluyor. Bazen iyi oyunculardan kurulursunuz ama takım olamazsınız. Sanıyorum bunu şu 2-3 maç içinde çözüp bir an önce takımın sıralamadaki pozisyonunu halletmemiz gerekiyor. Bunu yapabilecek güçteler. Oyuncularımızla yarın buluşup yarından itibaren bu süreci başlatmalıyız" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal'dan takımına eleştiri ile ilgili etiketler Ersun Yanal Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.