Ersun Yanal onu düşünüyor!

Fenerbahçe’de üst üste gelen sakatlıklar, futbolcuların mevkileri dışında görev yapmalarını zorunlu kılarken, sol bek olarak kimin oynayacağı merak ediliyor.

Fenerbahçe'de sakatlıklar sorun olmaya devam ediyor. Hasan Ali Kaldırım’ın yokluğunda sol bek olarak Nabil Dirar görev yaparken, Faslı futbolcu zorunlu olarak ameliyat masasına yatması işleri iyice zorlaştırdı.

Kasığından fıtık operasyonu geçiren tecrübeli oyuncunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Eğer Hasan Ali Kaldırım da dönemezse, savunmanın soluna yeni bir isim geçecek. Ersun Yanal'ın kafasındaki ismin Tolga Ciğerci olduğu öğrenildi.

Son haftalarda sol kanatta görev yapan Tolga, beke çekilebilir. Gurbetçi futbolcu kendisi için mevkinin önemli olmadığnını belirtip, “Çok yönlü bir futbol yapısına sahibim. Orta alan, forvet arkası, kanat gibi mevkilerin yanında sağ ve sol savunmada da oynarım” diyerek hocasına mesaj gönderdi.

Ersun Yanal onu düşünüyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım Nabil Dirar Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.