Ersun Yanal: Kırılganlığımız var

Süper Lig'in 29. haftasında Corendon Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı FTA Antalyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dış sahada kazanamamaktan kaynaklı kırılganlıklarının olduğunu belirterek, "İkinci yarıya çıkarken soyunma odasındaki motivasyonumuz yüksekti, 10 kişi kaldığımız anlarda da reaksiyon verdik ama zaman bize yetmedi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, iyi başladıkları bir maçı eski alışkanlıklarının devam etmesi nedeniyle kaybettiklerini belirtti.

Geçen hafta 2-0 öndeyken karşılaşmayı 2-2 beraberlikle tamamladıklarını hatırlatan Yanal, "Bu hafta yine 1-0 öndeyken, oyunun kontrolü bizdeyken, oyunun içindeyken yediğimiz bir gol var. Çalışıp yemememiz gereken gollerden biriydi. Bu alışkanlıklarımızı toparlamamız gereken bir dönemdeyiz. Bizim takımın kırılganlığı dış sahada kazanamamaktan kaynaklı bu kırılganlık. Oldukça ortaya çıktı ve herkes bir anda bıraktı. İkinci yarıya çıkarken soyunma odasındaki motivasyonumuz yüksekti. 10 kişi kaldığımız anlarda da reaksiyon verdik ama zaman bize yetmedi" diye konuştu.

"İYİ OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarına değinen Yanal, "Bütün futbolcuların oyunculuk vasıfları yüksek ama bunu psikolojik performans olarak sahada üstün bir şekilde tutabilmek adına kırılmalar yaşayan bir takım. Futbol bir süreç yönetimi, bu süreç yönetiminin zor tarafı da psikolojik kırılmaları giderebilmek. Bizde bununla ilgili çalışmalara devam edeceğiz. 4 gün sonra şampiyonluk adaylarından Galatasaray ile karşılaşacağız. Çabucak dönüşüp özellikle takımın mental olarak bu maça hazırlanmasını sağlayacağız. Bunu yapabilen takımız. Umarım yaparız. Toparlanıp, o maçta iyi mücadele eden ve puan almak için oynayan bir takım olarak sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı

Ersun Yanal: Kırılganlığımız var ile ilgili etiketler Ersun Yanal Süper Lig Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.