Ersun Yanal, derbide Jailson'a forma verecek!

Süper Lig'in 16. haftasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik patron Ersun Yanal, savunmada radikal bir değişikliğe giderek Jailson'a forma verecek.

Geçtiğimiz hafta sonu 3-1 mağlup oldukları Sivasspor maçında Sadık'ın sakatlanmasıyla sarsılan sarı-lacivertlilerde 22. dakikada oyuna giren Zanka, hiçbir varlık gösterememişti. Yanal, Danimarkalı stopere kritik Beşiktaş maçında ilk 11'de şans vermeyi düşünmüyor. Tecrübeli hocanın aklındaki ilk plan Jailson.

Ersun Yanal, derbide Jailson'a forma verecek!

7 MAÇTA GÖREV ALDI

Sezonun ilk bölümünde Brezilyalı orta sahayı Serdar'ın yokluğunda Zanka ikilisiyle kullanan Yanal, Beşiktaş derbisinde savunmayı Jailson-Serdar'a emanet edecek. Sambacı, bu sezon sarı-lacivertli formayla 6'sı 90 dakika olmak üzere 7 karşılaşmada defansta görev aldı.

Jailson, ligin 6. haftasında TT Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren Galatasaray derbisinde de savunmada görev almış ve başarılı olmuştu.

Ersun Yanal, derbide Jailson'a forma verecek! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Jailson Zanka Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.