Antalyaspor'dan Fatih Karagümrük karşısında 3 gollü geri dönüş

Ersun Yanal: "İhtiyacımız olan galibiyeti sürdürebilmek ve bu oyunu geliştirebilmek, rakibe oyunumuzu kabul ettirebilmek, daha iyi oynamak bundan sonraki süreçte gerekli olan ihtiyaçlarımız. Gelecek oyuncularımızla bunun mücadelesini yapabiliriz. Kritik bir galibiyetti."

Süper Lig'in 17. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Antalyaspor, 0-1 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Akdeniz ekibinde 3 puanı getiren golleri 19'da penaltıdan Hakan Özmert, 37'de Gökdeniz Bayrakdar ve 71'de Eren Albayrak attı. Konuk ekibin tek golü 10'da Jure Balkovec'ten geldi.

3 maç aradan sonra galip gelen Kırmızı-Beyazlılar, puanını 21'e yükseltti. Teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından şunları söyledi: “Aldığımız sonuçlardan ve gidişattan memnun değildik. Bunu oyuncularımızla paylaşıyorduk. İhtiyacımız olan galibiyeti sürdürebilmek ve bu oyunu geliştirebilmek, rakibe oyunumuzu kabul ettirebilmek, daha iyi oynamak bundan sonraki süreçte gerekli olan ihtiyaçlarımız. Gelecek oyuncularımızla bunun mücadelesini yapabiliriz. Onların gelmesini beklerken de yüksek mücadele eden bir futbolcu grubuyla onları karşılamak istiyoruz. Kritik bir galibiyetti. Oyuncularımı oyun içindeki disiplinlerinden, tutumlarından oldukça memnunum çok teşekkürler.”

Antalyaspor'dan Fatih Karagümrük karşısında 3 gollü geri dönüş ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Gökdeniz Bayrakdar fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.