Ersay Ünver'den sevgilisi Büşra Pekin ile ilgili şok açıklama!

Emre Saygı’nın talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, şarkıcı Ersay Üner oldu.

Sevgilisi Büşra Pekin ile sürekli güldüklerini söyleyen Üner “Büşra da ben de sürekli gülüyoruz. Büşra yemek yapmayı çok seviyor ama vakti olmadığından yapamıyor. Bende ona börek ve sarma yapıyorum” diye konuştu. Sosyal medya kullanıcılarının ‘Büşra deyince aklınıza ilk ne geliyor? sorusuna Ersay Ünerbenim için maneviyat çok önemli. Büşra'nın kalbine aşık oldum” şeklinde konuştu.

sdfdfsdsdfd

BÜŞRA PEKİN KİMDİR?

30 Haziran 1982 Suudi Arabistan doğumludur ancak aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2005 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılmıştır. 2010 yılında “Neşeli Hayat” filmi ile sinema dünyasına adım atmıştır. Bu filmde canlandırdığı karakteri ile Sinema Yazarları Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde SİYAD En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştur.

Ersay Ünver'den sevgilisi Büşra Pekin ile ilgili şok açıklama! ile ilgili etiketler Büşra Pekin Aşk ersay ünver
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.