Ersan Şen canlı yayında burnunu karıştırdı

Habertürk TV'de yine "insani haller" ekrana yansıdı... Hukukçu Ersan Şen, katıldığı canlı yayın programında burnunu karıştırırken yakalandı! Şen'in bu davranışı sosyal medyada geniş yankı buldu...

Habertürk canlı yayınlarında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Daha önce canlı yayın sırasında "gaz çıkarma sesi" ile gündem olan Habertürk bu kez de hukukçu Prof. Ersan Şen'in burun karıştırması ile gündeme geldi!

Hukukçu Ersan Şen, Habertürk ekranlarında yayınlanan, Hülya Kökenek'in sunduğu Enine Boyuna programına katıldı.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Program sırasında kameranın kendisini seçtiğinden habersiz olan Ersan Şen adeta evinde gibi burnunu karıştırmaya başladı. Bir süre burnunu karıştıran Şen daha sonra parmağı ile "fırlatma" hareketi yaptı.

Şen'in bu görüntüleri daha önce pekçok kez burnunu karıştırırken kameralara yakalanan ve tüm dünyada gündem olan Alman teknik direktör Joachim Löw'ü akıllara getirdi.

 

Ersan Şen canlı yayında burnunu karıştırdı ile ilgili etiketler Habertürk ersan şen burun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.