Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz'ın dizisi olan "Erşan Kuneri," 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşmuştu. Komedi türündeki bu Türk internet dizisi, erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 80'li yıllarda farklı türlerde filmler çekme hikayesini komik bir dille anlatıyor. 1. sezonun ardından Erşan Kuneri'nin yeni sezonu hakkında ilk bilgiler geldi. Peki, Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar...

Cem Yılmaz'ın başrolünde olduğu dizi, 70'lerde erotik sinemada büyük bir başarı yakalamış olan Erşan Kuneri'nin farklı türlere olan ilgisini ve deneme isteğini ele alıyor. Son olarak Cem Yılmaz'ın Netflix'e özel olarak çektiği yerli dizi Erşan Kuneri'nin 2. sezonu hakkında ilk bilgiler belli oldu. Dizinin ilk sezonu çekimleri Haziran 2021'de başladı ve Eylül 2021'de sona ermişti. Peki, Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

"Erşan Kuneri," Türkiye'nin renkli sinema tarihini ve dönemin özelliklerini yansıtarak izleyicilere eğlenceli ve keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Cem Yılmaz'ın komik ve yaratıcı tarzını diziye yansıttığı "Erşan Kuneri," farklı bir hikaye anlatımıyla ve renkli karakterleriyle izleyiciler tarafından çok beğenilmişti.

Erşan Kuneri, ilk sezonunun büyük ilgi görmesinin ardından 2. sezon hazırlıklarıyla izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, "Erşan Kuneri" dizisinin 2. sezon senaryosunu tamamladığını duyurarak, izleyicilere yeni maceraların ve komik anların yakında geleceğini müjdeledi. Heyecanla beklenen 2. sezon çekimleri 15 Ağustos'ta başlayacak ve izleyicilerin karşısına kısa süre içinde çıkacak. Bu yeni sezonda da Erşan Kuneri'nin komik ve absürt maceralarıyla gülme dolu anlar yaşamaya devam edeceğiz.

Ancak, Erşan Kuneri'nin 2.sezonun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir net bilgi yok.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Cem Yılmaz'ın özenle kaleme aldığı senaryo, ilk sezonda yer alan ekip üyeleriyle birlikte tekrar bir araya geliyor. Ancak 2. sezon için ekipte sürpriz isimler de yer alacak.

Dizinin ilk sezonunda başarılı performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu, 2. sezonda da Erşan Kuneri'nin maceralarına katılarak komik ve sürpriz dolu hikayelere imza atacaklar.

Dizinin kadrosuna katılan yeni isimler arasında Cengiz Bozkurt da yer alıyor. Ünlü oyuncu, "Erşan Kuneri 2" dizisinde oyuncu koçu karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Eski kadrodan Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Nilperi Şahinkaya da yeni sezonun vazgeçilmez parçaları olarak dizideki yerlerini koruyacaklar.

Ayrıca, Şükran Ovalı, Bige Önal, Bora Akkaş ve Ahsen Eroğlu gibi yeni yetenekler de dizinin renkli dünyasına dahil olacaklar.

Erşan Kuneri'nin 2. sezonu ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Erşan Kuneri Cem Yılmaz Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.