Erol Evgin acı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Erol Evgin geçtiğimiz günlerde 89 yaşındaki ağabeyi Arif Hikmet Evgin'i toprağa vermişti. Aylar sonra ikinci kez aynı acıyı yaşayan Evgin, zorlu süreçte ve kötü gününde yanında olanlara teşekkür etti. Instagram ve Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Evgin, zorlu süreçte yanında olan tüm sevenlerine böyle seslendi...

74 yaşındaki şarkıcı Erol Evgin, 2021'in Temmuz ayında ağabeyi Atilla Evgin’i, geçtiğimiz hafta ise ağabeyi Arif Hikmet Evgin'i kaybetti.

İki çocuk babası Arif Hikmet Evgin, tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayatını kaybetti. Evgin, Kadıköy Galip Paşa Camii'nde cenaze töreninin ardından Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi.

 

Ağabeyinin cenaze töreninde konuşan Erol Evgin, "Benden 14 yaş büyük ağabeyimdi. Yarı babaydı benim için. Hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Gençlik yıllarımda yolumu aydınlatmıştır. Ailemizin en büyüğüydü. Rahatsızlığı vardı. Uzun süre bakım süreci geçirdi. Hastanede kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun.'' açıklamasında bulundu.

Erol Evgin acı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti


Bugün Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Evgin, acısını paylaşan, yanında olan, arayıp soran tüm dostlarına teşekkürlerini sundu. Ağabeyinin vefatıyla derin bir acı yaşayan ünlü müzisyen paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


''Ağabeyim Arif Hikmet Evgin'in vefatı nedeniyle: Cenaze törenine katılan, çiçek gönderen, hayır kurumlarına bağışta bulunan, şahsen telefonla ve mesajlarıyla büyük acımızı paylaşıp yanımızda olan dost, akraba ve yakınlarımıza ve de binlerce mesajla sevgilerini bir kez daha hissettiren sevenlerime sonsuz teşekkürler ederim. İyi ki varsınız...''

Erol Evgin acı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti - Resim : 2

Evgin'in bu paylaşımına aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisi baş sağlığı yorumunda bulundu.

 

Erol Evgin acı gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti ile ilgili etiketler Erol Evgin Sosyal Medya cenaze Arif Hikmet Evgin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.