Erol Bulut: Fenerbahçe’ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor

Bu sezon evinde Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a da mağlup olan Erol Bulut, Ozan Tufan'ın sayılmayan golündeki ofsayt kararını eleştirdi. Bulut, "Ben ofsayt olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe’ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor. Bunu Gaziantep maçında Pelkas’ın attığı golde de yaşadık. Bize karşı bu çizgiler farklı oluyor, bunu sormak lazım" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, bu sezon Kadıköy'de ezeli rakipleri Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a da mağlup oldu. İç sahada 4 maç kaybeden tecrübeli çalıştırıcı, 0-1 kaybettikleri derbinin ardından yaptığı açıklamada, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün üzerinde durdu. Mesut Özil'in kullandığı duran topta Ozan Tufan kafayla topu ağlara göndermiş fakat VAR incelemesi sonrası gol iptal edilmişti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Bulut, şunları söyledi: 

"İlk yarı rakip daha çok topla oynayan ama ona rağmen yakaladığımız net pozisyonlar vardı. İyi değerlendiremedik. 2'nci yarı 53. dakika golü yedikten sonra oyuna daha hakim olan Fenerbahçe, tek kale oynayan bir takım vardı. Gol pozisyonuna giren takımız. 2'nci yarıda pozisyonları değerlendiremedik. Frikikten atılan bir golümüz VAR’dan iptal edildi. Ben ofsayt olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe’ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor. Bunu Gaziantep maçında Pelkas’ın attığı golde de yaşadık. Bize karşı bu çizgiler farklı oluyor, bunu sormak lazım.

Kaybettiğimizden dolayı üzgünüz. Önümüzde 17 maç var, biten bir şey yok. Sezon sonunda ilk sırada olmak önemi. Onu da başaracağımızdan eminiz. Hakemlerle ilgili çok fazla yorum yapmadım bugüne kadar. Bugün de yorum yapmak istemiyorum. Sadece çizgi ile ilgili doğru karar olduğunu düşünmüyorum. Çizgiyi nereden nasıl alıyorlar. Bize karşı o çizgiler farklı çiziliyor."

Erol Bulut: Fenerbahçe’ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.