Erol Bulut: Maçın özeti çok basit; bugün maçı kendi elimizle Altay'a hediye ettik

Erol Bulut: "Maçın özeti çok basit. Bugün maçı kendi elimizle Altay'a hediye ettik. Bunu, Altay'ı küçümsemek anlamında söylemiyorum. Onlar 3 gol attı. Kaçırdığımız pozisyonlara baktığımızda, maçı erken bitirmemiz gerekiyordu. İlk yarıda ve ikinci yarıda yakaladığımız önemli pozisyonlar var ama bunları değerlendiremedik. Bugün gol atmak istemedik maalesef."

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk olduğu Altay'a 3-2 yenilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, mağlubiyetin kendi hatalarından kaynaklandığını söyledi.

Bulut, müsabakadan sonra katıldığı basın toplantısında, alınan sonucun kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

"Maçın özeti çok basit. Bugün maçı kendi elimizle Altay'a hediye ettik." diyen Bulut, "Bunu, Altay'ı küçümsemek anlamında söylemiyorum. Onlar 3 gol attı. Kaçırdığımız pozisyonlara baktığımızda, maçı erken bitirmemiz gerekiyordu. İlk yarıda ve ikinci yarıda yakaladığımız önemli pozisyonlar var ama bunları değerlendiremedik. Bugün gol atmak istemedik maalesef." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-Siyahlılar bu sezon Süper Lig'de hiçbir deplasman maçını kazanamadı.

ALTAY YENİ STADI'NDA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Altay, geçtiğimiz Kasım ayında yapılan açılışla 7 yıl aranın ardından Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’na kavuşmuştu. Ancak siyah-beyazlı ekip iç sahada oynadığı maçlarda bir türlü galibiyete ulaşamamıştı.

Şu ana kadar Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda 5 maça çıkan İzmir temsilcisi, bu maçların 4’ünden mağlubiyetle, 1’inden ise beraberlikle ayrılmıştı.

Altay, bugün oynadığı Gaziantep FK maçıyla beraber bu hasretine son verdi. Siyah-beyazlılar, karşılaşmayı 3-2 kazanarak Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’ndaki ilk galibiyetini aldı.

Yeni teknik direktör SErkan Özbalta yönetimindeki 4 lig maçında 7 puan toplandı.

Erol Bulut: Maçın özeti çok basit; bugün maçı kendi elimizle Altay'a hediye ettik ile ilgili etiketler Altay Gaziantep FK Erol Bulut Serkan Özbalta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.