Erol Bulut'tan Denizli'de 2005 yılına ince gönderme

Erol Bulut: "40 dakika 10 kişi oynadık, hakemimiz sağ olsun 8 dakika uzattı. Ben aslında 16 dakika bekliyordum! O başkalarına nasip oldu. Bize 8 dakika nasip oldu. Herkese bu takımın 10 kişi de neler başarabileceğini gösterdik. Biz hakemlere pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, deplasmanda 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından 15 yıl önceki şampiyonluk kaybedilen maça gönderme yaptı. Hakem Ali Palabıyık'ı eleştiren Bulut, 16 dakika uzatılan ve Yeşil-Siyahlılar'ın galip gelerek kümede kaldığı, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdığı maçı kastederek,

"40 dakika 10 kişi oynadık, hakemimiz sağ olsun 8 dakika uzattı. Ben aslında 16 dakika bekliyordum! O başkalarına nasip oldu. Bize 8 dakika nasip oldu. Herkese bu takımın 10 kişi de neler başarabileceğini gösterdik" dedi.

Bulut'un maç sonu beIN Sports'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"Deplasmanda oynadığımız maçları daha rahat oynadığımız görünüyor. Aslında kendi evimizde daha rahat oynamamız gerekiyor. Serdar Aziz'in pozisyonuna herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. İlk başta verdiği sarı kart, sonrasında kırmızı neden verdi. Hakeme bunu sormak lazım. Genç hakemlere destek olmaya çalışıp, destekleyeceğiz. Hakemle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Oraya beni çekmeyin. Biz hakemlere pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz."

Erol Bulut'tan Denizli'de 2005 yılına ince gönderme ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Denizlispor Ali Palabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.