Erol Bulut: Artık saha dışına kulaklarınızı tıkayın

Fenerbahçe'de Erol Bulut futbolcularına "Artık saha dışına kulaklarınızı tıkayın. Yalnızca sahaya odaklanın. Fenerbahçe'yi hak ettiği yere taşıyacak olan sizlersiniz" dedi. Sarı-Lacivertliler'de Lemos 2 maç ceza alırken, Dimitris Pelkas sevinci yaşanıyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, dünkü idman öncesi öğrencileriyle mini bir toplantı gerçekleştirdi. Fanatik'in haberine göre, Karagümrük karşısında aldıkları galibiyetin önemine değinerek sözlerine başlayan Bulut, "Kupa yorgunluğuna rağmen iyi bir direnç gösterdik. Bu direnci ve istikrarı, kalan haftalarda da sürdürmeliyiz. Ligde ve kupada üst üste iki maç kaybedince farklı bir hava oluşturuldu. Bundan etkilenmenizi istemiyorum. Önümüzde 16 karşılaşma daha var. Hepsini kazanacak güç ve potansiyele fazlasıyla sahibiz" dedi.

Bulut, sözlerine şöyle devam etti: "Sakatlıklardan çok çektik. Ancak bu bizim gibi büyük bir takım için mazeret olmamalı. Geniş ve Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. Bunu da sahada göstereceksiniz. Eksik arkadaşlarımızın tekrar kadroya katılmasıyla hedeflerimize daha emin adımlarla gideceğiz. Artık saha dışına kulaklarınızı tıkayın. Yalnızca sahaya odaklanın. Fenerbahçe'yi hak ettiği yere taşıyacak olan sizlersiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak zorundasınız. En iyisi olduğunuzu da kanıtlama vakti."

LEMOS' 2 MAÇ CEZA

Sarı-Lacivertliler'in Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos'a 2 maç ceza geldi... Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'e elendiği maçta kırmızı kart gören 25 yaşındaki futbolcu PFDK'dan 2 maç ceza aldı. Sarı-Lacivertli yönetimin, Lemos'u gözden çıkardığı ve sezon sonu yolların ayrılacağı iddia edilmişti.

Öte yandan, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve iki haftayı aşkın süredir formasından uzak olan Dimitris Pelkas, Göztepe maçıyla sahalara geri dönüyor. Sarı-lacivertliler'de Filip Novak'ın da bu hafta takıma katılması bekleniyor. Sağlık ekibi Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci'yi ise Trabzonspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Dimitris Pelkas bu sezon Süper Lig'de çıktığı 16 maçta 4 gol kaydedip 5 asist yaptı.

Erol Bulut: Artık saha dışına kulaklarınızı tıkayın ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Mauricio Lemos Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.