Erol Bulut: "Gaziantep FK camiası olarak hakem ekibine hakkımızı helal etmiyoruz"

Deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK bu sezon dış sahada oynadığı 6 maçın 5'inde mağlup olurken 1 puan toplayabildi. Teknik direktör Erol Bulut, Trabzonspor maçında Noah Dicko'nun pozisyonu başta olmak üzere pek çok hakem hatası nedeniyle "hakem ekibine hakkımızı helal etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 13.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK'da maçın hakemi Suat Arslanboğa'ya öfke büyük... Henüz ilk dakikada Noah Dicko'nun karşı karşıya pozisyonda Vitor Hugo'yla girdiği pozisyonda oyunu devam ettiren tecrübeli hakem "kırmızıı kart ve faul" itirazlarına aldırmamıştı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın basın toplantısında hakemlere haklarını helal etmediklerini söyledi.

Bulut, "Bugün özellikle soru almayacağım. Maçla ilgili konuşulacak çok güzel şeyler var. İki takım adına da güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Adalet adına konuşacak hiçbir şey yok. Gaziantep FK camiası olarak bugünkü hakem ekibine biz hakkımızı helal etmiyoruz. 5. dakikada zaten maçı bitirmiş oldu" ifadelerini kullandı.

 

Erol Bulut: "Gaziantep FK camiası olarak hakem ekibine hakkımızı helal etmiyoruz" ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Suat Arslanboğa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.