Erol Bulut Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Erol Bulut'un Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia edildi. Bu konuda henüz böyle bir olayın olmadığına değinen Bulut için bekleyiş başladı.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de yeni teknik direktör için Erol Bulut’un ismi yeniden gündem oldu. Ancak tecrübeli hoca son yaptığı açıklamasında henüz Fenerbahçe’den bir teklif almadığını söyledi.

Alanyaspor’da görev yapan tecrübeli teknik adam Erol Bulut için Fenerbahçe’nin yakın bir zamanda devreye gireceği iddia edildi. Erol Bulut son yaptığı açıklamasında ne Fenerbahçe’den ne de başka bir takımdan henüz teklif almadığını yineleyerek şu anda halen Alanyaspor’da olduğunu söyledi.

Bu sezon Türkiye Kupası’nı kazanarak Süper Lig’i ilk 5 arasında bitirmeyi hedeflediklerini belirten Bulut, Alanyaspor’da oldukça mutlu olduğuna da değindi.

Erol Bulut Fenerbahçe'ye mi geliyor? ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Süper Lig transfer haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.