Erol Bulut'tan transfer müjdesi

15 yeni ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, İstanbul'a getirdiği Diego Perotti'den sonra bir orta saha tranferi daha yapacak. Teknik direktör Erol Bulut, Karagümrük galibiyetinin ardından "Birkaç kişiyle daha görüşüyoruz. Transfer olacak gibi görünüyor" sözleriyle müjdeyi verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kadıköy'de ilk 3 puan sevinicini yaşayan genç hoca, şunları söyledi:

"75 dakika iyi bir maç oldu bizim adımıza. 2-0 öndeyken, hatta maç 3-0 4-0 olmalıydı. Rakip penaltı aldı. Son 15 dakika biraz sıkıntılı geçti. Rakip ikinci bir penaltı kazandı. İkinci penaltıdan önce Papiss Cisse'ye faul vardı. Hakem farklı yorumladı.

İlk penaltıya kadar iyi bir maç sergiledik. Üstüne koymamız gerekiyor. Yeterli mi diye sorarsanız, yapılan transferler, uyum süreci... İlk 75 dakika fena değil.

Milli maç arası bizim adımıza iyi olacak. Eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Milli maç arasından sonra daha iyi bir Fenerbahçe seyrettirmeyi düşünüyoruz. Birkaç kişiyle daha görüşüyoruz. Transfer olacak gibi görünüyor."

Erol Bulut'tan transfer müjdesi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Altay Bayındır Mbwana Samatta