Ermeni komutan Kamo Aghajanyan, ABD askeri üniforması giydi

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için başlattığı operasyonda bozguna uğrayan Ermenistan kuvvetlerinde görevli komutanlar, ABD ordusunun üniforması ile basın toplantısı düzenledi.

Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'ın sözde Ulusal Güvenlik Servisi Şefi Kamo Aghajanyan, Ermenistan ordusunun brifinginde ABD ordusuna ait üniforma ile kameralar karşısına geçti.

RUSYA'DAN İSTEDİĞİNİ ALAMAMIŞTI

Azerbaycan ile devam eden çatışmalarda ağı kayıplar veren Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya ile yapılan karşılıklı güvenlik anlaşması uyarınca Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den destek istemişti.

Önceki görüşmelerde Putin'in ikili anlaşmalara dayandırılarak Ermenistan'a yardım edemeyeceklerini, çünkü savaşın işgal altında olan Dağlık Karabağ topraklarında olduğunu söylediği öğrenilmişti.

Ermeni komutan Kamo Aghajanyan, ABD askeri üniforması giydi

Ermeni komutan Kamo Aghajanyan, ABD askeri üniforması giydi ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan ABD Kamo Aghajanyan dağlık karabağ üniforma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.