Ermenistan'ın 2 S-300 füze fırlatma rampası imha edildi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ’da ateşkes ilan edilmeden önce Ermenistan ordusuna ait 2 adet S-300 füze fırlatma rampasının imha edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Dağlık Karabağ’da yeni insani ateşkes ilan edilmeden önce Ermenistan silahlı kuvvetlerine ait 2 adet S-300 füze fırlatma rampasının ve diğer çeşitli silahların imha edildiği ifade edildi.

“17 Ekim'de yeni insani ateşkes ilan edilinceye kadar cephe hattında Ağdam ve Füzuli-Hadrut yönündeki operasyonel koşullar göreceli olarak istikrarlıydı” denilen açıklama, şöyle devam etti:

Azerbaycan Ordusu'nun dün gerçekleştirdiği faaliyetler neticesinde cephenin çeşitli yönlerinde düşmana ait insan gücü, 2 adet S-300 füze fırlatma rampası, 5 adet T-72 tank, 3 adet Grad çok namlulu roketatar sistemi, 2 adet Smerç çok namlulu roketatar sistemi, 1 adet D-20 obüs, 1 KS-19 uçaksavar topu ve 6 otomobil imha edildi. Birliklerimiz tüm cephe boyunca operasyonel durumu izliyor.”

 

Ermenistan'ın 2 S-300 füze fırlatma rampası imha edildi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan s-300 imha
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.