Ermenistan tünel ve hendekler kazıp, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getiriyor

İşgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’dan, Azerbaycan’da bulunan sivil yerleşim yerlerine saldıran ve ardından büyük kayıp veren Ermenistan'ın, PKK taktiği uyguladığı ortaya çıktı. Ermenistan Dağlık Karabağ'ı Çin Seddi gibi kilometrelerce tünellerle, hendeklerle donattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan güçlerine sık sık yabancı paralı askerlerle takviye yapıyor. Terör devletinin olarak bilinen Ermenistan'ın binlerce kilometre uzaklıktan paralı askerler getirdiği biliniyor. Ermenistan'ın PKK'nın ülkeye kaydırdığı güçlerini de kullanırken, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerleri cepheye sürüyor.

Ermenistan tünel ve hendekler kazıp, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getiriyor

BUNA RAĞMEN AĞIR KAYIPLAR VEREREK ÇEKİLİYOR!

İşgal altındaki Dağlık Karabağ’da, Azerbaycan ve Ermenistan ordusu arasındaki çatışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı bir açıklama yaparak, Azerbaycan ordusuna bağlı birliklerin, en yoğun çatışmaların yaşandığı Ağdere şehrine bağlı, Madagiz bölgesinde bulunan hakim tepeleri kontrol altına aldığı ifade edildi. Yine işgalci  Ermenistan ordusunun, dün Karabağ bölgesinde, en az 54 askerinin Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirildiğini açıklandı. İşgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’dan, Azerbaycan’da bulunan sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan'ın PKK taktiği uyguladığı ortaya çıktı.

Ermenistan tünel ve hendekler kazıp, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getiriyor - Resim : 2

ERMENİSTAN’DAN PKK TAKTİĞİ!

Öte yandan, Azerbaycan askeri birliklerinin işgal altında kurtardığı yerleşim ve askeri yerlerde yaptığı incelemeler basına verildi. Bu bilgilere göre, Ermenistan'ın işgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’da, PKK taktiği uyguladığı ortaya çıktı.

Ermenistan tünel ve hendekler kazıp, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getiriyor - Resim : 3

KORUNAKLI TÜNELLER, HENDEKLER VE YABANCI PARALI ASKERLER VAR!

Ermenistan’ın askerlerinin bulunduğu yerlerde kilometrelerce korunaklı tüneller ile hendekler kazıldığı, ayrıca Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getirerek savaştırdığının belirlendiği belirtildi. Uluslararası gözlemciler, silahları imha edilen Ermeni ordusunun askerlerinin savaşmak istemedikleri, bu nedenle, Amerika, Fransa, İtalya ve İsrail’in gizli desteği ile Ermenistan’ın paralı askerler getirdiğini belirtti.

Ermenistan tünel ve hendekler kazıp, Suriye, Irak, İran, Afrika ve Lübnan'dan paralı askerler getiriyor ile ilgili etiketler Ermenistan PKK Çatışma Hendek taktik paralı asker gerilla korunak set tahkimat çin seddi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.