Ermenistan'dan ateşkes ihlali! Azerbaycan askerlerine ateş açtılar

Sınırda ateşkes ihlali yapan Ermenistan askerlerinin, Tovuz ilinde bulunan Azerbaycan askerlerine ateş açtığı bildirildi. Mevzilere açılan ateş sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.

Ermenistan bir kez daha ateşkes ihlali yaptı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan’ın Berd bölgesindeki Aygedzor köyünde konuşlanan Ermeni askerlerin yerel saatle 14.30’da Azerbaycan sınırındaki Tovuz ilinin Muncuklu köyünde bulunan Azerbaycan askerlerine ateş açtığı duyuruldu.

Ermeni askerlerin Azerbaycan mevzilerine ateş açması sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilirken, olaydan sonra sınırdaki durumun sakinleştiği ve Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu ifade edildi.

Ermenistan'dan ateşkes ihlali! Azerbaycan askerlerine ateş açtılar ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan ateşkes ihlali Tovuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.