Ermenistan taraftarlarından Türkiye'ye büyük ayıp! İstiklal Marşı'nı ıslıkladılar!

A Milli Futbol Takımımızın, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile deplasmanda oynadığı karşılaşma öncesinde seremonide İstiklal Marşı okunurken tribünlerden ıslık sesleri yükseldi.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk hafta maçında A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Ermenistan ile yapacağı karşılaşma öncesinde stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Gün boyu çok sayıda polis ve özel hareket ekipleri, stat etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı, giriş ve çıkışlarda aramalar yapıldı.

A Milli Futbol Takımı kafilesi de karşılaşmanın oynanacağı Republican Stadı'na sorunsuz bir şekilde giriş yaptı.

UEFA'nın talebi doğrultusunda bu karşılaşmada Türk taraftarlar, tribünde yer alamadı.

İSTİKLAL MARŞI'NA SAYGISIZLIK 

Ermeni taraftarlar maçın başındaki milli marşların okunması sırasında İstiklal Marşımızı yuhaladı. 

Ermeni taraftarlar, karşılaşmanın başlamasından saatler önce stat etrafında toplanmaya başladı. Ermeni taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tamamen satılmıştı.

 

Ermenistan taraftarlarından Türkiye'ye büyük ayıp! İstiklal Marşı'nı ıslıkladılar! ile ilgili etiketler Euro 2024 Ermenistan İstiklal Marşı Türkiye A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.