"Ermenistan seri katil gibi"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son olarak Gence'de 13 sivili katledip, 50 sivili de yaralayan füze saldırısını düzenleyen Ermenistan'ı seri katile benzetti. Çelik, Ermenistan'ın insanlığa karşı işlediği suçların arkasında ise Avrupa'daki bazı ülkeler olduğunu ima ederek "Ermenistan'ı destekleyenler katliamların asıl suçlusudur" dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırılarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Çelik şunları söyledi:

"Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor.

Ermenistan’ı destekleyenler ise katliamların asıl suçlusudurlar.

Libya’da toplu mezarların arkasında olanlar, Azerbaycan toprağındaki sivillerin öldürülmesinin de arkasındalar.

Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. Ermenistan’a destek verenler geçmişte Avrupa’nın yaşadığı acıları başka coğrafyalara yaşatmaktan çekinmiyorlar. Ermenistan savaşmıyor, seri katil gibi cinayet işliyor."

"Ermenistan seri katil gibi"

"Ermenistan seri katil gibi" ile ilgili etiketler Ömer Çelik Ermenistan Avrupa Libya seri katil cinayet Savaş Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.