'Ermenistan ordusunda büyük panik ve korku var'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in, Sivil Toplum Kuruluşları Destek Şurası üyesi Anar Halilov, ülkesinde gelişen olayları Superhaber için değerlendirdi. Hakilov, "Ermeni askeri birliklerinde aşırı panik ve heyecan mevcut. Bu panik ve korku, Azerbaycan ordusunun ne denli ciddiyetle ve düzenli bir biçimde savaştığını en açık bir şekilde ortaya koyuyor" dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan Milli Ordusu sivillere saldıran işgalci Ermenistan’a karşı başlattığı operasyonları sürdürüyor.

SUPERHABER SAVAŞIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in, Sivil Toplum Kuruluşları Destek Şurası üyesi Anar Halilov, ülkesinde gelişen olayları Superhaber için değerlendirdi.

Anar Halilov açıklamasında, "Bilindiği üzere 27 Eylül’den bu yana Ermenistan Azerbaycan’a yeni tecavüz planına uygun olarak yeni sabotaj girişimi gerçekleştirdi. Bu saldırı, Azerbaycan ordusunca geri püskürtüldü. Bu geri püskürtmeden sonra Azerbaycan ordusu tüm Karabağ'ın işgalden kurtarılması adına karşı toplu saldırı başlattı. Sonuç olarak, tam 27 yıl boyunca sadece özlemle bakındığımız topraklarımızın bir kısmı artık işgalden kurtarıldı.

"27 SENEDİR GÖRMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZA GERİ DÖNECEĞİZ"

Hala işgalde olan topraklarımızın kurtuluşu için, mücadelemiz devam ediyor. Ermenilerce oluşturulmuş tüm savunma hatları, kahraman ordumuzca yerle bir edilmiş durumda. Ermeni askeri birliklerinde aşırı panik ve heyecan mevcut. Bu panik ile korku, Azerbaycan ordusunun ne denli ciddiyetle ve düzenli bir biçimde savaştığının en açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. İnşallah bir konuda inancımız tamdır. En kısa sürede, topraklarımız işgalden kurtarılacak ve bizler 27 senedir göremediğimiz topraklarımıza geri döneceğiz. Bir Karabağlı, bir Şuşali olarak, bu benim de en büyük arzum, en büyük isteğim. İnşallah en kısa zamanda kardeş Türkiye'nin de manevi desteği ve kahraman ordumuzun gayretleriyle bu arzum da gerçekleşecek."

'Ermenistan ordusunda büyük panik ve korku var' ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.