Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Dünya geçen hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekileri taşıyan ölümcül kazayı konuşurken bugün de Paşinyan’ın uçağı acil iniş yaptı. Resmi Facebook hesabından bir video ile birlikte bir mesaj yayımlayan Paşinyan, kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a plansız iniş yaptığını ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Dünya geçen hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekileri taşıyan ölümcül kazayı konuşurken bugün de Paşinyan’ın uçağı acil iniş yaptı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Ermenistan Kamu Radyosu'nun haberine göre, Paşinyan, resmi Facebook hesabından bir video ile birlikte bir mesaj paylaştı. Paşinyan, mesajında, "Canlarım, her şey yolunda. Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a plansız iniş yaptı. Artık yolculuğumuza arabayla devam ediyoruz. Herkese iyi günler dilerim" ifadelerini kullandı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı ile ilgili etiketler Ermenistan helikopter Helikopter kazası Nikol Paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.