Ermenilerin soykırım suçları...

Hasan Cemal'in gücü bu tarihi gerçekleri gizlemeye yetmez!.. 2. Dünya Savaşı'nda Adolf Hitler'in 6 milyon insanı sistematik olarak katlettiği soykırımın en büyük destekçilerinden biri Ermeni çeteleriydi!

Ermeni diasporasının, Birinci Dünya Savaşı şartları içerisinde alınan 24 Nisan 1915 tarihli tehcir kararını tüm dünyada soykırım günü” ilan etme amacıyla yürüttüğü lobi faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Nisan tarihinde gözler bir kez daha ABD'ye çevrildi.

ABD Başkanı Donald Trump, bugün 1915 olaylarının yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajda, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi "Büyük Felaket" anlamına gelen "Meds Yeghern" ifadesini kullandı.

Trump'ın, kongrenin kısa süre önce aldığı "soykırımı tanıma" kararına karşın yaşananları "soykırım" olarak nitelendirmemesi de özellikle dikkat çekti.

SOYKIRIMCI HİTLER'İN GÖNÜLLÜ ASKERLERİ: ERMENİLER

1915 tartışmaları çerçevesinde bugün Türkiye'de de tartışma yaratan bir açıklama gündemdeydi.

İttihad ve Terakki'nin liderlerinden Cemal Paşa'nın torunu olan gazeteci Hasan Cemal 1915 olaylarından "soykırım" olarak bahsetti.

Hasan Cemal, 752 bin takipçili Twitter hesabından "Ermeni kardeşlerimin 24 Nisan soykırım acısını paylaşıyorum" ifadelerini paylaştı. Hasan Cemal'in bu paylaşımına sosyal medyada çok sert tepkiler geldi.

HİTLER'İN ORDULARINDA HİZMET VEREN ERMENİ GÖNÜLLÜLERİ: NAZİ-TAŞNAK İŞBİRLİĞİ

Diğer yandan, Osmanlı'yı ve tarihi mirasçıcı Türkiye'yi "soykırım" suçu işlemek ile itham eden Ermenilerin tarihte işlediği insanlık suçları ise Hasan Cemal'in "duygusal mesajları" ile perdeleyemeyeceği kadar çok ve büyük.

2. Dünya Savaşı'nda Almanya'nın lideri olan Adolf Hitler'in 6 milyon insanı sistematik olarak katlettiği soykırımın en büyük destekçilerinden biri olarak Ermeni çeteler ön plana çıkıyordu.

İŞTE AŞAMA AŞAMA ERMENİLERİN HOLOKOST SIRASINDAKİ SOYKIRIM SUÇLARI;

1- Hitler'in ordularında hizmet veren Ermeni gönüllüler, Ermenilerin mağduru olduklarını iddia ettikleri suçun esasında faili olduklarını gösteren en önemli delildir.

2- İkinci Dünya Savaşı esnasında Türk Devleti, Hitler'in zorbalığından kaçan çok sayıda Yahudi'ye sığınma hakkı tanırken Nazilerin işgali altında bulunan topraklarda Ermeni gönüllüler Yahudileri ve diğer "istenmeyenler"i Nazi toplama kampları için yakalamakta kullanılmıştır.

Ermenilerin soykırım suçları...

3- Kafkasya'dan gelen Ermeni göçmenleri 1944 Ekimi'nden itibaren Alman Ordusu'nun Ostlegionen yani Doğu Lejyonuna katılmıştır.

4- Taşnakların Nazi Almanya’sının yanında yer almasında başrolü oynayan, “Müslüman Türk Kasabı” ve “Yahudi Avcısı” olarak anılan Dro lakaplı Ermeni General Drastamat Kanayan II. Dünya Savaşı başlarında 812. Ermeni Lejyonerini kurarak Almanya saflarında harbe katılmıştır.

5-Ermeni lejyoner birliğinin mevcudu önce 20.000 kişiye, daha sonra Fransa ve Almanya’da yaşayan diğer Ermenilerin de Alman ordusunun Doğu Lejyonu olan 19. Orduya katılmalarıyla 100.000 kişiye ulaşmıştır.

Ermenilerin soykırım suçları... - Resim : 2

6-Dro komutasındaki Ermeni birlikleri Kırım’da, Kuzey Kafkasya’da ve Hollanda’da Alman birlikleriyle savaşa katılmış ve Almanya’nın işgal ettiği ülke topraklarında kurduğu koruma birlikleri içinde de görev yapmıştır.

7-Ermeni askerler işgal edilen topraklarda yaşayan Yahudiler ile diğer istenmeyen unsurların tespitinde ve tutuklanmasında, tutuklananların daha sonra toplu olarak imhaya tabi tutuldukları toplama kamplarına nakledilmesinde ve Almanya lehine casusluk yapılmasında da kullanılmıştır.

Ermenilerin soykırım suçları... - Resim : 3


8- 19 Ağustos 1936’da Ermenilere ait Hayrenik adlı haftalık dergide “kanserli urun vücuttan sökülüp atılmasında akan kanın ehemmiyetinin olmadığı gibi Yahudilerin de toplumdan sökülüp atılmalarında akacak kanın ehemmiyetinin bulunmadığı, Naziler açısından bunun bir zorunluluk olduğu” ifade edilmiştir.

9- Benzer şekilde Ermenilere ait başka yayın organlarında da Hitler'e methiyeler dizilmiştir.

Ermenilerin soykırım suçları... - Resim : 4

10- İkinci Dünya Savaşı'nın Almanya'nın yenilgisi ile sonuçlanmasından sonra ise Ermeniler ağız değiştirmiş ve Yahudilere yönelik işledikleri soykırım suçunu örtbas etmek gayesiyle sözde Ermeni soykırımını 20. yüzyılın ilk soykırımı olarak lanse etmeye başlamışlardır.

11-Hitler’in 1939’da Obersalzberg’te generallerine yaptığı konuşmadaki sözlerinin İngilizce çevirisine “ölüm kıtalarıma Polonyalıları çoluk-çocuk, genç-ihtiyar ortadan kaldırma emri verdim, zaten Ermenilere yapılan katliamı kim hatırlıyor ki” bölümü Ermeniler tarafından eklenmiştir.

Ermenilerin soykırım suçları... - Resim : 5

12- Oysa Hitler’in yaptığı konuşmanın orijinal metninde Ermenilerle ilgili böyle bir ifade yoktur. Bu durum Nürnberg Mahkemesi kayıtları ile de ispatlanmıştır.

 

 

 

 

Ermenilerin soykırım suçları... ile ilgili etiketler soykırım Almanya Yahudi ermeniler hitler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.