Ermenilere ait benzin istasyonunda büyük patlama! Hankendi’de ölü ve yaralılar var!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında ateşkes ve barış görüşmeleri devam ederken, Hankendi’de bir patlama meydana geldi. SüperHaber’in elde ettiği ilk bilgilere göre, Karabağ’da bulunan Ermeniler ait bir yakıt istasyonunda, büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı ve ölü olduğu bildirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Karabağ’ın en önemli yerleşim yeri Hankendi şehri, akşam meydana gelen büyük bir parlama ile sarsıldı.

ERMENİLERE AİT YAKIT İSTASYONUNDA ESRARENGİZ PATLAMA MEYDANA GELDİ!

Hankendi şehrini ayağa kaldıran patlamanın, akşam saatlerinde meydana geldiği şehirde her yerden duyulduğu ifade edildi. SüperHaber’in elde ettiği ilk bilgilere göre, patlamanın olduğu yakıt istasyonu, Karabağ’da bulunan Ermeniler ait bir yer. Patlama sonucu yakıt istasyonunun tamamen yıkıldığı ve yangın çıktığı öğrenildi. Çok sayıda yaralı ve ölü olduğu bildirildi. Patlamada çok sayıda yaralı ve ölünün olduğu bildirildi. Patlamayı duyan çok sayıda Ermeninin ve yakıt istasyonunda çalışanların yakınlarının, Hankendi Hastanesi’nin önünün çok kalabalık olduğu kaydedildi.

Ermenilere ait benzin istasyonunda büyük patlama! Hankendi’de ölü ve yaralılar var!

AZERBAYCAN KAYNAKLARI PATLAMANIN NEDENİNİ DETAYLI OLARAK ARAŞTIRIYOR!

Hankendi’de meydana gelen büyük patlamanın nedeninin, Azerbaycanlı askeri yetkililer tarafından araştırıldığı belirtildi. Azerbaycan’ın yaptığı “lokal antiterör denetimi” öncesi, patlamanın olduğu istasyondan askeri araçların yakıt ikmali yaptığı vurgulandı. Öte yandan yakıt istasyonundaki patlamanın şiddeti, büyüklüğü ve çevreye verdiği zararın Azerbaycanlı yetkililer tarafından şüpheli bulunduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Ermenilere ait benzin istasyonunda büyük patlama! Hankendi’de ölü ve yaralılar var! - Resim : 2

ERMENİLER ATEŞKES SONRASI KASITLI YANGINLAR ÇIKARDI!

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı, Karabağ'da Ermeni güçlerin Hankendi şehrinde kasıtlı yangınlar çıkarttığını ve idari binalardaki belgeleri imha ettiğini duyurmuştu. Azerbaycan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Hankendi şehrinde Ermeni güçlerin kasıtlı yangınlar çıkarttığı ve çeşitli idari binalardaki belge, delil ve arşivleri imha ettiği belirtildi. Azerbaycan'ın ilgili devlet kurumları tarafından bölgedeki mevcut durumun gözlemlendiği ifade edilen açıklamada, "Azerbaycan'ın ilgili kurumları, Ermeni asıllı vatandaşlarımıza insani yardım sağlamakla birlikte gelen yardım çağrılarını göz ardı edilmemektedir. Karabağ ekonomik bölgesinde yerel terörle mücadele tedbirlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından tüm alanlar tam kontrol altına alındı. İçişleri ve Savunma Bakanlığı çalışanları bölgede hukukun üstünlüğünü sağlamak için kapsamlı önlemler almaktadır" ifadeleri kullanılmıştı.

Ermenilere ait benzin istasyonunda büyük patlama! Hankendi’de ölü ve yaralılar var! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan patlama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.