Ermeniler'den PKK taktiği! Karabağ'ı geri almak için 100 bin savaşçı genç devşiriyorlar!

Azerbaycan ile işgal ettiği Karabağ'da savaşan ve büyük kayıplar veren Ermenistan'ın yeni oyunu ortaya çıktı. Ermenistan'ın Fransa'nın desteği ile dünyanın çeşitli ülkelerinden ve özellikle Avrupa'dan 100 bin genci savaş için devşirmeyi amaçladığı anlaşıldı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan ile Ermenistan arasın da Karabağ Savaşı sonrası başlayan anlaşmazlıklar devam ediyor.

Ermeniler'den PKK taktiği! Karabağ'ı geri almak için 100 bin savaşçı genç devşiriyorlar!

13 EYLÜL'DE BAŞLAYAN ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

Azerbaycan ve Ermenistan sınırında, 13 Eylül'ün ilk saatlerinde çatışmalar çıkmıştı. Bu çatışmalarda her iki taraftan da çok satıda asker ölmüş ve yaralanmıştı. Azerbaycan'ın tek taraflı yaptığı ateşkeslere rağmen Ermenistan silahlı güçleri saldırılarına devam etmişti. Bu çatışmalar sırasında da hem Bakü hem de Erivan yönetimleri birbirlerini savaşı başlatmakla suçlamışlardı.

ERMENİSTAN 100 BİN GENCİ DEVŞİREREK SAVAŞA HAZIRLIYOR!

Tüm bu gelişmeler sürerken, Azerbaycan'a karşı işgal ettiği Karabağ'dan saldırarak savaş başlatan ve büyük kayıplar veren Ermenistan'ın yeni oyunu ortaya çıktı. SüperHaber'in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre Fransa gizli servisinin desteğini alan Ermenistan, dünyanın çeşitli ülkelerinden ve Avrupa'dan 100 bin genci çeşitli vaatler ile kandırarak savaş için devşirdiği anlaşıldı.

VOMA adlı Ermeni terör örgütünün bölücü terör örgütü PKK taktiği ile aileleri ve çocuk yaştaki gençleri kandırarak başta patlayıcı hazırlama dersleri de dahil, çeşitli askeri eğitimler verdiği belirlendi.

Ermeniler'den PKK taktiği! Karabağ'ı geri almak için 100 bin savaşçı genç devşiriyorlar! - Resim : 2

ERMENİ VOMA TERÖR ÖRGÜTÜ NEDİR?

VOMA adlı örgütü, eski istihbarat ajanı Vova Vardanov yönetiyor.Vardanov’un Karabağ’da kurduğu yeni terör örgütü gönüllü erkek ve kadınlardan oluşuyor. Terör örgütü üyeleri zor şatlarda hayatta kalmayı, terör yöntemleri geliştirmeyi ve silah kullanmayı öğreniyorlar.

Ermeniler'den PKK taktiği! Karabağ'ı geri almak için 100 bin savaşçı genç devşiriyorlar! - Resim : 3

Ermeni yönetimin kendi açıklamalarına göre VOMA:

İşgal altındaki Ermeni topraklarında kurulmuş düşman devletle (Türkiye ve Azerbaycan’ı kastediyor) çevriliyiz. O iki devletin amacı Ermeni halkını yok etmektir. Ancak mücadele sadece ordu ile olmamalı. Biz de bu amaçla zor koşullarda askeri eğitim veriyoruz."şeklin de anlatılıyor.

Ermeniler'den PKK taktiği! Karabağ'ı geri almak için 100 bin savaşçı genç devşiriyorlar! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan VOMA karabağ savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.