Ermeniler milli maçta kin kustu! Terör örgütü nemesis bayrağı açtılar!

Ermenistan taraftarları Erivan’da karşılaşmada yine kin kustular. Seranomide maçın başındaki milli marşların okunması sırasında İstiklal Marşımız yuhalanmıştı. Maç sırasında ise yine Ermeni taraftarlar trübünlerde nemesis örgütü pankartı açtı. Nemesis örgütü Osmanlı ve Azerbaycanlı siyasilere suikast düzenlemesi ile biliniyor..

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımımımız UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda, Ermenistan ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı.Tribünlerde ise maç öncesi ve sonrasında kin dolu hareketlerle karşılaştı.

ÖNCE İSTİKLAL MARŞIMIZ ISLIKLANDI!

Ermenistan ve Türkiye Milli Takımları arasındaki futbol karşılaşmasına Ermeni taraftarların ilgisi büyüktü. Ermeni taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tamamen satılmıştı.Bu nedenle karşılaşmanın başlamasından saatler önce Ermenistan taraftarları ellerinde bayrakları ile stat etrafında toplanmaya başladı.Ermeni taraftarlar maçın başındaki milli marşların okunması sırasında İstiklal Marşımızı yuhaladı ve ıslıkladı.

TRİBÜNLER DE TERÖR ÖRGÜTÜ NEMESİS BAYRAĞI AÇILDI!

Ermeniler milli maçta kin kustu! Terör örgütü nemesis bayrağı açtılar!

Karşılaşmanın başlamasından sonra sık sık Türkiye aleyhine tezahürat yapan ermeni taraftarlar oyun boyunca üzerinde “nemesis” yazan büyük bir pankart açtıkları görüldü. Ermeni yetkili ve görevlilerin duyarsız kaldıkları pankart bir süre tribünler de açık tutuldu.nemesis adlı örgüt,Osmanlı ve Azerbaycanlı siyasilere suikast düzenlemesi ile biliniyor.

Ermeniler milli maçta kin kustu! Terör örgütü nemesis bayrağı açtılar! - Resim : 2

KİN DOLU PANKART SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ!

Öte yandan Ermenistan taraftarlarının “nemesis”pankartı açarak kin kusmaları,sosyal medya da büyük tepki topladı.Nemesis Harekatı,Ermeni terör örgütü ASALA'nın Osmanlı Devleti ve Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti yetkililerine yönelik planlı terör saldırılarının adıdır.” yazılarak protesto edilen tweetler ise şöyle.

-8 Eylülde onları İstanbul’da stada,Enver Paşa,Talat Paşa ve Cemal Paşa’nın posterlerini asarak karşılamalıyız.

-Ermenilere söyleyin haticeye değil neticeye baksınlar.

-Nemesis’e, Nenemiz Nene Hatun u hatırlatırız.

-Onlar göreceklerini gördüler kardeşim,tasa etme bu başlangıç Türkiye Yüzyılı geliyor.

-Tarihi olarak ilk Tasnaklar; Talat, Cemal ve Enver Paşalarin da aralarında bulunduğu 650 kişilik bir liste olusturdu. Yapılacak terör eylemine de mitolojideki intikam tanrıçası Nemesis ile adlandırdılar...

-bu kahpeler ancak pankart kahramanı olurlar. kalleşlikte ve pusu kurmakta mahirdirler. erkeklik desen bir satdı toplasan bir bayrak direği kadar dik duramazlar.

Ermeniler milli maçta kin kustu! Terör örgütü nemesis bayrağı açtılar! - Resim : 3
NEMESİS ÖRGÜTÜ VE SUİKASTLERİ

 “Nemesis” kelimesi, Yunan mitolojisinde intikam tanrıçası olarak bilinmektedir. Ermeniler bundan yola çıkarak, Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde Nemesis operasyonunu hayata geçirmişlerdir. Türk toplumuna, kültürüne, anlayışına hatta “Türk” kelimesine kin ve nefret ile büyüyen Nemesis Operasyonu'nun fikir babası, Osmanlı vatandaşı Elazığ doğumlu, Ermeni terörist elebaşı Şahan Natali (Hagop der Hagopyan) idi. Natali, saldırı planını Taşnaksutyun Partisinin 9. Kurultayında sundu. 650 kişilik bir liste oluşturulmuş, bu listedeki insanların hepsine planlı suikast düzenlemek amacı ile Nemesis Operasyonu başlatıldı.
Listede 41 kişi ele başı olarak adlandırılarak ilk gözden çıkarılan kişiler oldu. Talat Paşa bunların başında geliyordu. Suikast için özel birim oluşturan Ermeniler, bu birimin bütün görevi üstlendiğini beyan ettiler. Birimin yönetimini ise Pastırmacıyan Karekin Efendi seçilmiştir. Pastırmacıyan, 1896’da Osmanlı Bankası Baskını’na katılmasına rağmen Mebusan Meclisi’ne seçilmiş, 1915 Van İsyanı’na katılmış, Osmanlı Ordusu’na karşı Rus ordusundaki gönüllü birliklerde yer almıştır.

Birime desteklemek için özel fon kurularak, lojistik destek amacını güdüldü. Örgütün alt kademesi olarak özel bir dernek gösterimi ile yardım toplanarak, örgütün güçlenmesine katkı sağladı. Graç Papazyan isimli Ermeni dış ilişkiler görevini üstlendi. Kendini Türk gibi göstererek “Genç Türkler” ile yakınlık kurdu. Dış istihbaratı sağlayan Papazyan, silahlı saldırılar için 3-5 kişilik gruplar kurdu. İlk olarak 19 Temmuz 1920’de Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin eski Başbakanı Fetali Han Hoyski öldürüldü. Saldırıları Aram Yerganyan ve Misak Kirakosyan gerçekleştirdi. Yapılan saldırlar neticesinde; Talat Paşa (15 Mart 1921, Berlin), Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti'nin (AHC) eski Başbakanı Fetali Han Hoyski (19 Haziran 1920, Tiflis), Said Halim Paşa (5 Aralık 1921, Roma), AHC’nin eski İçişleri Bakanı Behbud Han Cevanşir (19 Temmuz 1921, İstanbul) gibi çok önemli devlet adamları suikasta kurban gitmiştir.

Ermeniler milli maçta kin kustu! Terör örgütü nemesis bayrağı açtılar! ile ilgili etiketler Ermeni Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.