Ermeni komutanlar birliklerinin konumlarını paylaştı

Karabağ'da konuşlu Ermeni birliklerinin başında bulunan komutanların sosyal medyadan paylaştığı poz gündeme bomba gibi düştü. Çünkü Ermeni komutanların poz verdiği sırada arkalarında birliklerinin yerlerini gösteren bir harita vardı. Merak edilen ise bu haritanın şaşkınlık eseri mi yoksa aldatmaca amacıyla mı paylaşıldığı sorusunun yanıtı...

Azerbaycan karşısında orduları tel tel dökülen Ermenistan Rusya ve Batı ülkelerinden destek arayışına devam ediyor. 

Paşinyan'ın umut bağladığı Rusya'da Putin'in umursamaz tavrı Erivan'ı hayal kırıklığına uğratırken, siyasilerin köşeye sıkışmış hali Ermeni ordusunu da şaşırtmış görünüyor. 

Karabağ'daki Ermenistan Ordusu tarihi bir hataya imza attı. Ermeni komutanlar, cephe ve karargahları gösteren bir haritayı sosyal medyadan paylaştı.

Komutanların poz verdiği sırada arkalarında bulunan haritayı yanlışlıkla paylaşması tam bir şaşkınlık olarak nitelendirildi. 

Ancak askeri uzmanlar bir orduya ait gizli bilgilerin bu şekilde ortaya dökülmesin normal olmadığı, haritanın kurnazca bir düşünce ile bilinçli olarak paylaşılmış olabileceği uyarısında bulundular. 

Yani, harita Azerbaycan ordusunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir aldatmacadan ibaret de olabilir.

Ermeni komutanlar birliklerinin konumlarını paylaştı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan harita karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.