Ermeni ekonomisi gözleme satışına ve yalanına kaldı!

İşgal ettiği Dağlık Karabağ’da, her gün onlarca askerini kaybeden Ermenistan ne yapacağını şaşırmış durumda. Ermenistan'ın cepheden kaçan askerlerine moral vermek amacıyla, ilginç bir yalana başvurduğu ortaya çıktı. Ermeni kadınların yaptıkları gözlemede, Dağlık Karabağ otu kullanıldığı haberinin yalan olduğu anlaşıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan’ın, cepheden kaçan askerlerine moral vermek amacıyla, ilginç bir yalana başvurduğu ortaya çıktı. Ermenistan’da, sivil toplum kuruluşları İrevan şehri sokaklarında, orduya destek kampanyası başlatıklarını duyurdular. Bu kampanyaların birinde gözleme pişiren genç kızlar ve kadınlar ön saflara çekilerek haberler yaptırıldı. Gözleme satışından elde edilen paranın, orduya destek olmak için Ermenistan Savunma Bakanlığı’nın banka hesaplarına yatırılacağı açıklandı.

ERMENİSTAN KADINLARINDAN DAĞLIK KARABAĞ OTU YALANI !

Ermenistan hükümeti yetkililerinin desteklediği sivil toplum kuruluşları, kampanyaya daha çok insanın katılması için gözlemenin içerisine konulan yeşilliğin Karabağ’dan getirildiğini açıkladı. Ancak, Ermeni kadınların yaptıkları gözlemede Dağlık Karabağ otu kullanıldığı açıklamasının yalan olduğu anlaşıldı. Ermenistan hükümetinin, cepheden kaçan askerlerine moral vermek amacıyla böyle bir yönteme başvurduğu ortaya çıktı.

GÖZLEME YEŞİLLİĞİNİN GETİRİLECEĞİ YERLER AZERBAYCAN KONTROLÜNDE!

Azerbaycan yetkilileri gözleme yeşilliğinin getirildiği söylenen kent, köy ve kasabaların,Ermenistan işgalinden kurtarıldığını belirttiler.

Aynı yetkililer, Azerbaycan ordusunun hızla ilerlediğini ve Ermenistan ordusunun büyük kayıplar verdiğini ifade ederek, "Ermeni sivillerin Ermenistan’a hızlı göç ettiği bu günlerde, Karabağ’dan gözleme için yeşillik getirildiğine inanmak çok zor" şeklinde görüş belirttiler.

ERMENİSTAN CİDDİ EKONOMİK KRİZDE!

Diplomatik çevreler, Ermenistan Savunma Bakanlığı’nın gözleme satışı kampanyasının saklanan bir gerçeği ortaya koyduğunu söylediler. Aynı diplomatik çevreler, "Bu durum Ermenistan ordusunun ciddi maddi zorluk çektiğinin ve sivillerden toplanan kuruşlara muhtaç olduğunun göstergesidir." dediler.

Resmi olmayan rakamlara göre, Ermeni ordusu tam 8 bin askerini kaybetti, binlerce askeri de yaralandı ve esir alındı. Ermeni askerlerinin güçlü Azerbaycan ordusu karşısında savaşmak istemediklerini söyleyerek,isyan ettikleri biliniyor.

Ermeni ekonomisi gözleme satışına ve yalanına kaldı!

DAĞLIK KARABAĞ’DA 27 YILDAN BERİ ZORLA TUTULAN HALK GÖÇÜYOR!

Dağlık Karabağ’ı işgal eden Ermenistan, tüm şehirlere on binlerce Ermeniyi getirerek yerleştirmişti. Savaş başladığından beri, cephede bozguna uğrayan ve savaşmak istemeyen askerler gibi, halkın da isyan ederek göçtüğü ortaya çıktı. Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, Dağlık Karabağ'dan Ermenistan'a "mülteci" sayısının 90 bin civarında olduğunu söyledi.

Ermeni ekonomisi gözleme satışına ve yalanına kaldı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.