Ermeni diasporası bu kez de THY'yi öven Morgan Freeman'ı hedefe koydu!

THY'nin resmi reklam yüzü olan ünlü ABD'li oyuncu Morgan Freeman, kişisel Twitter hesabından THY'nin reklamını paylaşarak övgülerde bulundu. Bunun üzerine Freeman, Ermeni diasporasının propaganda organı ANCA haber ajansı tarafından hedef tahtasına konularak sosyal medya linci başlatıldı!

Ermeni diasporasının çirkin nefretinden herkes nasibini alıyor. 

BU KEZ HEDEFLERİNDE MORGAN FREEMAN VAR

Tüm dünyada herkesin sevdiği ve tanıdığı ünlü oyuncu Morgan Freeman, Türk Hava Yolları'nın reklamını kişisel Twitter hesabından paylaşarak THY'ye övgüler yağdırdı. 

Freeman, 'Hiçbir havayolu @turkishairlines'dan daha fazla ülkeyi birbirine bağlamıyor - ve bu yılki Super Bowl (Amerikan Futbolu Ligi) reklamı için onlarla yeniden bağlantı kurmak harikaydı. #Pangea #SuperBowlLVI ' paylaşımını yaptı. 

ERMENİ DİASPORASININ PROPAGANDA ORGANI ANINDA HEDEFE KOYDU

ANCA ismindeki ABD merkezli ırkçı Ermeni propaganda organı, anında ünlü oyuncu Morgan Freeman'ı hedef tahtasına oturtarak sosyal medya linci başlattı. 

ANCA aynı zamanda THY'yi boykot etme çağrısında da bulundu. 

ANCA, hayal ürünü ve provokatif paylaşımında '“Buraya korku getiriyor” - #TurkishAirlines, terörist paralı askerlerini dünyanın dört bir yanındaki çatışmalara götürüyor, burada Erdoğan'ın vekalet savaşlarıyla savaşıyor, ateşlere yakıt döküyor ve masum sivillerin üzerinde akılalmaz acıları ve ölümleri simgeliyor.'  ifadelerine yer verdi.

TÜRK KULLANICILAR FREEMAN'I SAVUNMAYA ÇALIŞIYOR

Çeşitli vatansever Türk kullanıcı ve gruplar, sosyal medyada Morgan Freeman'a destek olmak için kampanyalar başlattı. 

Ermeni diasporası bu kez de THY'yi öven Morgan Freeman'ı hedefe koydu! ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Sosyal Medya Ermeni ANCA morgan freeman Freeman Morgan linç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.