Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da yaptığı “Lokal Antiterör Denetimi” sonrası, önce Ermenistan karıştı. Ardından Ermeni aydınlardan ilginç yorumlar, açıklamalar ve özeleştiriler geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Kafkaslar’da izlenen saldırgan politikala ve çeşitli yanlış anlaşma ile açıklamalar, Ermenistan’a çok büyük yıkımlar getirdi.

ERMENİSTAN HATA ÜZERİNE HATA YAPTI!

Ermenistan’da iktidar olan Nikol Paşinyan hükümeti, önce Azerbaycan’a topraklarına sınırdan ağır silahlar ile iki yıl boyunca, taciz atışları ile saldırılar düzenledi. Bu saldırılar sürerken, yine sınırdan sivil araçlar ile Dağlık Karabağ’a, silah ve mühimmatlar taşıdı. Buhara’da aynı Ermenistan ABD ile ortak tatbikat kararı aldı ve bunu gerçekleştirdi. Öte yandan, Rusya Devlet Başkanı Putin’e Roma Statüsü ile tutuklama kararını onayladı.

Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“

ERMENİ AYDINLAR GERÇEKLERİ AÇIKLADI!

Azerbaycan’ın 19 Eylül’de Dağlık Karabağ’da başlattığı, “Lokal Antiterör Denetimi” sonrası, önce Ermenistan karıştı.Ardından Ermeni aydınlardan ilginç yorumlar, açıklamalar ve özeleştiriler geldi. Bu siyaset uzmanlarından Hrant Mikaelyan’ın hedefinde, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan vardı.

Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“ - Resim : 2

“PAŞINYAN’IN ASIL GÖREVİ…”

Mikaelyan açıklamsında , ”Başbakan Paşinyan’ın görevi, Ermenistan’ı Türk eksenine yaklaştırmaktı. Ülkemizi Rusya ekseninden çıkararak Batı’ya değil, Türkiye’ye yanaştırmayı hedefliyor. Paşinyan kasıtlı olarak bölgedeki stratejik dengeyi bozarak Ermenistan’ı Türkiye’ye yaklaştırdı. Asıl görevinin Rus etkisinden çıkarak Türk etkisine girmek olduğuna dair en ufak şüphem yok.” dedi.

Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“ - Resim : 3

“AZERBAYCAN NE YAZIK Kİ HAKLIYDI!”

Yine tanınmış ermeni blog yazarı Roman Bagdasaryan’da "Azerbaycan ne yazık ki haklıydı. Karabağ'daki depolar yiyecekle doluydu. Karabağ'ın memurları insanları aç bıraktı. Mesela Arayik Arutyunyan'ın Kırmızı Pazar'da bir yıllık ayçiçek yağı vardı." iddiasında bulundu.

Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“ - Resim : 4

“SİZİN İÇİN KİMSE BAKÜ VE İSTANBUL’U BOMBALAMAYACAK!”

Ermeniler için bir özeleştiri ve ilginç yorumda, tanınmış ermeni bilim adamı Ekozyants’dan geldi. Ermeni tarihçi Philip Ekozyants, Ermenilerin Karabağ'dan neden çıkarıldığına dair çok ilginç bir açıklama paylaştı.Tarihçi-bilim adamı, ”Hala ermenilere sesleniyorum. Sizin için kimse Bakü'yü, İstanbul'u bombalamayacak... Kosova seçeneği mümkün değil, tarihi doğru okuyun..." ifadelerini kullandı.

Ermeni aydın gerçekleri! “Sizin için kimse Bakü'yü bombalamayacak...“ ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Nikol Paşinyan Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.