Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e 'Hatayspor' tepkisi: "Adam değilsin"

Erman Toroğlu, Hatayspor için tepki çeken sözlerde bulunan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'i "Lan Şenol Güneş, adam değilsin" diyerek eleştirdi.

Erman Toroğlu, Hatayspor için tepki çeken sözlerde bulunan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'i eleştirdi.

"Orada çocuklarından biri olsaydı, karın olsaydı aynı cümleyi söyler miydin? Lan Şenol Güneş. Ayıptır, adam değilsin" sözleriyle tepkisini gösterdi. 

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, geçtiğimiz sezon ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında söylediği çarpıcı ifadeler ile güdeme gelmişti. 

Geçtiğimiz sezon 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem faciasının ardından Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında konuşan Şenol Güneş'in sözleri sosyal medyada eleştirilmişti.

"GEÇEN SENE DE YAPABİLİRLERDİ"

Güneş şu ifadeleri kullandı:

Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?

 

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e 'Hatayspor' tepkisi: "Adam değilsin" ile ilgili etiketler Şenol Güneş Erman Toroğlu Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.