Erman Toroğlu'ndan kurtarıcı yorumu: Fenerbahçe'ye Mandela lazım

Fenerbahçe'nin Alanyaspor beraberliği sonrası ilginç yorumlardan bir tanesi de Erman Toroğlu'ndan geldi. Toroğlu sarı-lacivertli takıma "Mandela lazım" diyerek kurtarıcıyı işaret etti.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor beraberliği sonrası yorumcu Erman Toroğlu Aspor'da değerlendirdi. Toroğlu, sarı-lacivertli ekibin bir kurtarıcıya ihtiyacı olduğunu belirtti. İşte Toroğlu'nun o sözleri:

"Yıllar önce Güney Afrika'ya gittim Johannesburg'a... Mihmandar dedi ki: "Sizi burada işkence yapılan yerlere götüreyim." Bana tuhaf geldi. Gittim, inanılır gibi değildi. Yerin 30-40 metre altında, inanılmaz yerler. Zaten Mandela'nın çıkış sebebi de işte bu işkence odalarıdır.

Şunu net bir şekilde söyleyebilirim şu anda Fenerbahçe seyircisi yıllardır işkence görüyor. O sebepten veya bu sebepten. Onun için de Fenerbahçe'ye bir Mandela lazım. Çıkar mı? Çok zor. Çünkü Fenerbahçe'de sistem Mandelaların çıkışına karşı kurulmuş...."

Erman Toroğlu'ndan kurtarıcı yorumu: Fenerbahçe'ye Mandela lazım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım Mandela
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.