Erman Toroğlu: Metin Şentürk görürdü o penaltıyı! / VİDEO

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında golsüz berabere biten derbiyi karşılaşmanın ardından yorumlayan Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır'ı sert bir dille eleştirdi.

Sıfır sıfır biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından Erman Toroğlu dev maçı yorumladı. Usta yorumcu Feghouli'nin penaltı pozisyonuna 'Metin Şentürk görürdü o penaltıyı' diyerek hakem Cüneyt Çakır'ı sert eleştirdi.

İşte Erman Toroğlu derbi yorumları;

"KÜÇÜK MAÇ"

"Şunu söyledim, burada söyleyebilirim. 2 büyük takım, 1 büyük hakem. 1 küçük maç. Derbiyi böyle özetliyorum. Galatasaray sıfır ama Cüneyt Çakır -10 diyebilirim."

"NET PENALTI, EYYAM YAPTI CÜNEYT ÇAKIR"

"Fenerbahçe seyircisi bugün olsaydı o hakeme o penaltıyı verdirirdi. Hakem gördü pozisyonu. Yardımcıya bakıyor, yardımcı da bakıyor. Karşılıklı paslaşıyorlar, nasıl eyyam biliyor musun. Adam topu elle alıp kalkmadığı kaldı. Hasan Ali ne zaman verecek acaba diyor. Penaltı mı koçum diye sorsa Cüneyt Çakır, penaltı abi diyecek. Böyle eyyam olmaz."

"METİN ŞENTÜRK GÖRÜRDÜ"

"Ben sana söyleyeyim mi, Metin Şentürk görür bu penaltıyı. Sevgili Metin gözlerinden öperim."

Erman Toroğlu: Metin Şentürk görürdü o penaltıyı! / VİDEO ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi Erman Toroğlu yorum metin şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.