Erman Toroğlu: Bunlar ahlak noksanı insanlar!

Başakşehir Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Rizespor maçı sonrası olay çıktı. Başakşehirli futbolcuların A Spor muhabirine tekme tokat saldırmaları büyük tepki topladı. Ünlü futbol adamı Erman Toroğlu yapılan bu çirkin saldırıya kendine has üslubuyla tepki gösterdi.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir dün Çaykur Didi Stadı'nda Rizespor'a konuk oldu. 90+4 yedikleri gol ile kaşılaşmadan 3-3 berabera ayrılan Başakşehir şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Bu stresli maç sonrası röportaj yapmak için yanlarına gelen A Spor muhabirine takım olarak saldırmaları tepki topladı. İşini yapmak için orada bulunan muhabire bu denli çirkin bir saldırıda bulunulması tüm spor camiasından sert eleştirilerin gelmesine neden oldu.

A Spor'da yapılan bir programa telefon bağlantısı yapan Erman Toroğlu'da bu saldırıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Ünlü spor adamı, 'Bu akşamdan itibaren bence Başakşehir artık yok. Yazık o çocuğa, 3 lira 5 lira alan yalnız işini yapan bir çocuğu dövüyorsunuz. Ahlaksızlığın dik alası' ifadelerini kullandı.

Yapılan bu çirkin saldırıya oldukça sinirlenen Toroğlu. 'Yazıklar olsun! Bunlar ahlak noksanı insanlarmış, yazıklar olsun.' diyerek tepkisini ortaya koydu.

Erman Toroğlu: Bunlar ahlak noksanı insanlar! ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Başakşehir tepki a spor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.