Erken Özerman'dan 'Best Model Of Turkey' finalistlerinin iddialarına yanıt

Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen'in birinci olduğu 34. Best Model Of Turkey 2021 yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli seçilen Elmas Yılmaz’ın birincinin önceden belli olduğu ve yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunulduğu yönündeki açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman konu ile ilgili sessizliğini bozdu.

"Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz, Best Model yarışmasıyla ilgili birbirinden bomba açıklamalarda bulunarak şaşkına çevirdi. Yılmaz açıklamasında, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" ifadelerini kullandı. Yarışmacılardan Barış Arslan’ın da Yılmaz’a destek çıkmasıyla gözler, organizatör Erkan Özerman’a çevrildi.


Dün ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katılan Özerman, iddiaları yalanladı:

“İftira atarak, yalan söyleyerek, ‘yarışmada hakkı yenen bir insan’ diye çıkıyor ortaya. Masaja çağırdı deniyor. Alay konusu! ‘Ben jüri ile konuştum’ deniyor. 67 kişi ile nasıl konuşursun? Bu insanlar televizyonlarda gazetelerde yer buluyor. Benim esas üzüldüğüm bu. Sonra ‘Erkan Özerman çağırıyor demedim’ diyor. ‘Böyle bir konuşma aramızda geçmedi’ diyor. Ben ortada bile yokum! Kendi menajeri ile arasında geyik yapıyorlar. Bu geyikten ne haberim var, ne çocuğu tanırım!”

Erken Özerman'dan 'Best Model Of Turkey' finalistlerinin iddialarına yanıt

 

 

Erken Özerman'dan 'Best Model Of Turkey' finalistlerinin iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Best Model of Turkey erkan özerman Oğulşat Gagşalova Bartu Dilmen 34. Best Model Of Turkey 2021 Elmas Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.