Erkek bebek bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinden doğum kararı

'Aşıklar Bayramı' dizisinin çekimleri biter bitmez soluğu Bodrum'da alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti yazın başında ABD'ye giderek bebeklerini kucaklarına orada almaya karar verdiler. Yaklaşık üç aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Başak Dizer doğumunu orada gerçekleştirecek.

Kısa süre önce bebek müjdesi gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti aldıkları kararla şaşırttı. 2016 yılında Paris'te nikah masasına oturduğu kendisinden 6 yaş büyük oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ'dan bebek bekleyen 44 yaşındaki stil danışmanı Başak Dizer doğumunu Amerika'da gerçekleştirecek.


Şimdilerde 3 aylık hamile olan ve erkek bebek beklediği öğrenilen Dizer, eşinin Netflix için kamera karşısına geçtiği Aşıklar Bayramı dizisinin çekimleri biter bitmez Bodrum'a gitti.

Erkek bebek bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinden doğum kararı


JR. KIVANÇ, AMERİKA'DA DÜNYAYA GELECEK


Takvim'in haberine göre; Tatlıtuğ, gelen yeni dizi ve film tekliflerine ise olumsuz yanıt verdi. Baba olmaya hazırlanan Tatlıtuğ tüm projelerini askıya aldı. Son olarak 2019 yılında Çarpışma dizisiyle izleyiciyle televizyon ekranlarında buluşan ünlü oyuncunun uzun soluklu bir proje düşünmediği öğrenildi. Çift yaz başında Amerika'ya gidecek ve birçok ünlü ismin yaptığı gibi bebeklerini orada kucaklarına alacaklar.

 

 

Erkek bebek bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinden doğum kararı ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Amerika