Erkan Zengin transferi hakkında konuştu!

Eskişehirspor’da yaşadığı problemle adından söz ettiren Erkan Zengin, İsveç basınına açıklamalarda bulundu.

Zengin, Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’a gerçekleşmeyen transfer sürecini anlattı. Erkan Zengin, Eskişehirspor’a sıcak bakmadığının da altını çizdi.

ALANYASPOR'A GİTMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Erkan Zengin yaptığı açıklamada, ”Neyi nasıl yapacağımız konusunda müzakereler ettik. Alanyaspor ile transfer için mutabık kaldık ve oraya gitmeye karar verdik. Ancak; transfer döneminin kapanmasına iki saat kala oraya gitmeme izin vermeyeceklerdi. Buradan ayrılmam gerekiyor” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

İSVEÇ'E DÖNECEK Mİ?

Eskişehirspor ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar süren bir sözleşmesi olduğunu ifade eden Erkan Zengin, “Sözleşmemin bitmesine yaklaşık 1,5 sene kaldı. O yüzden halen Eskişehirspor’un oyuncusuyum. Eskişehirspor’da oynamak en son seçenek. Burada oynamayacağım. Bu nedenle İsveç’e bir dönüş olabilir.” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Erkan Zengin’in, eski takımı Hammarby ekibine transfer olup olmayacağı konusuna ise, ”Hammarby Spor Direktörü Jesper Jansson ile hiç görüşmedim. Neler olacağını göreceğiz. Benim de hesaba kattığım bir ailem var. Transfer dönemi kapandı. Bu yüzden ABD veya İsveç gibi yerlere gitmek zorundayım. Eve dönebilirim, göreceğiz.” açıklamasını yaptı.

Erkan Zengin transferi hakkında konuştu! ile ilgili etiketler Alanyaspor İsveç erkan zengin Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.