Erkan Petekkaya'dan hayranlarına, "Uzak durun" çağrısı!

Erkan Petekkaya sosyal medya hesabı hakkında takipçilerini uyardı.

Kayıtdışı dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından hesabının kontrolü dışında paylaşımlar ve beğeniler gerçekleştirdiğini söyleyip sorun giderilene kadar hesabını kullanmayacağını ifade etti.

Erkan Petekkaya paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “Hesabımda bir karışıklık var tanımadığım kişiler takip ediliyor, bazı kişiler takipten çıkarılıyor paylaşımlara insiyatifim dışında beğeniler gidiyor. Bu sorun çözülene kadar Instagram hesabımı kullanmayacağım. Ayrıca ben Facebook kullanmıyorum adıma açılmış sahte hesaplardan uzak durunuz lütfen. Sevgiler saygılar..."

Ekran_Resmi_2017-10-09_15.00.14

KAYITDIŞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı” diyerek heyecanını dile getirdi.

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti. “Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyatı vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Erkan Petekkaya'dan hayranlarına, "Uzak durun" çağrısı! ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Sosyal Medya Instagram takipçi kayıtdışı yenidizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.