Erk Acarer Birgün'den kovuldu!

Birgün Gazetesi, Twitter hesabından Sedat Peker'in mesajlarını paylaşarak medyada "etik" tartışması başlatan Erk Acarer'i kovdu! Sedat Peker, kısa süre önce yayımladığı mesajlarda Acarer'den övgü dolu sözlerle bahsetmişti

Birgün gazetesi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker'in mesajlarını Twitter hesabından paylaşan firari gazeteci Erk Acarer'le ilişkisini kesti.

Acarer'in Peker'in tweetlerini paylaşması medyada "etik" tartışmasının başlamasına neden olmuştu. Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Acarer'in söz konusu paylaşımlar ile gazetecilik yapmadığını belirterek sert eleştiriler yöneltmişti. Sedat Peker ise yayımladığı yeni mesjlar ile Acarer'e teşekkür ederek Bildirici'ye yüklenmişti.

Peker, "Erk Acarer’in bu namuslu tavrını Z kuşağı gelecekte saygıyla anarken Faruk Bildirici gibi kişileri ise nasıl anacaklarını hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Erk Acarer Birgün'den kovuldu! ile ilgili etiketler Sedat Peker BirGün Erk Acarer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.