Erick Pulgar transferinde Galatasaray'ın çöpe giden milyonları...

Devre arasında Galatasaray'a 1.5 yıllık imza atan ancak beklentilerin çok altında kalan Şilili orta saha Erick Pulgar transferinde Sarı-Kırmızılı yönetimin parası çöpe gitti... Orta sahadaki kriz çözülmezken bu transferde Fiorentina kulübü karlı çıktı. Sorunu çözülmeyen Galatasaray, 825 bin Euro'sunu (13.4 milyon TL) çöpe attı. 

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Erick Pulgar performansıyla tartışılırken, Şilili orta sahanın transferinin perde arkası da bir hayli ilginç...

Sabah'ın haberine göre; bu transferde 13.4 milyon TL çöpe git... Tecrübeli orta saha, Taylan-Berkan ikilisinden formayı bir türlü kapamazken, Galatasaray'ın asıl istediği isim olan Gedson Fernandes'i de Beşiktaş kapmıştı. 28 yaşındaki futbolcu şu ana kadar Süper Lig'de 4 maçta forma giydi ve 138 dakika sahada kaldı.

Defansif yönü güçlü bir orta saha isteyen teknik direktör Domenec Torrent, Gedson yerine önceliğini Roma'dan Amadou Diawara'ya verdi. Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Campos, İtalya bağlantılarını kullanarak Pulgar'ı bitirdi.

Fiorentina, 1.2 milyon Euro maliyetinden kurtulmak adına Şilili 6 numara için kiralama bedeli istemedi. Pulgar'a 750 bin Euro verecek Galatasaray, 75 bin Euro menajer ücreti ödedi.

Campos'un, İtalya'daki transferlerine aracılık eden Ludovic Fattizzo'nun Fiorentina'dan 150 bin Euro komisyon aldığı ortaya çıktı. Pulgar hamlesinden Campos cephesi kârlı çıkarken, sorunu çözülmeyen Galatasaray, 825 bin Euro'sunu (13.4 milyon TL) çöpe attı. 

 

Erick Pulgar transferinde Galatasaray'ın çöpe giden milyonları... ile ilgili etiketler Galatasaray Erick Pulgar burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.