Erhan Ertürk'le tartışan Selman Öğüt yayını terk etti

Haber Global'de Erhan Ertürk'ün sunduğu Müzakere isimli tartıma programında gergin anlar yaşandı. Sinirlerin geriliği anların ardından yorumcular arasında bulunan hukukçu Selman Öğüt, Erhan Ertürk'e tepki göstererek canlı yayını terk etti.

Haber Global'de ekrana gelen programda son günlerde yaşanan 'Atatürk' polemiğinin konuşulduğu sırada sunucu Erhan Ertürk ile yorumcular arasında bulunan İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt arasında gergin anlar yaşandı.

Kendisinin sözünün kesildiğini ve sözlerinin başka yöne çekilmeye çalışıldığını iddia eden Selman Öğüt bir süre Ertürk ile tartıştıktan sonra programı terk etti.

Öğüt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise ''Erhan Ertürk tam bir provokatör! Selman Öğüt suç mu işliyor diyerek beni hedef göstermeye çalıştı! Özel eğitimli etki ajanı bunlar!'' ifadelerini kullandı.

Erhan Ertürk'le tartışan Selman Öğüt yayını terk etti ile ilgili etiketler Selman Öğüt Haber Global Erhan Ertürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.