Erhan Çelik'ten Fikret Orman'ın eski eşine serenad

Gazeteci Erhan Çelik, 7 aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı Sedef Zaim Orman'la Cahide Müzikhol'de Selami Şahin'i dinledi. Medya'nın Elli Tonu'nda yer alan habere göre, Çelik 23 yıl önceki anısını anlatıp, Selami Şahin'den 'Tapılacak Kadın' şarkısını istedi. Ve Sedef Ormanı gösterip "Şurada oturan kadın için" dedi. İkili daha sonra el ele göz göze şarkıya eşlik etti.

Gülben Ergen ile olaylı bir şekilde boşanan gazeteci Erhan Çelik, sosyetenin ünlü ismi Sedef Zaim Orman ile yeni bir aşka yelken açtı.

Aşklarını 7 aydır gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili, önceki gün Cahide Müzikhol’de sahne alan Selami Şahin’i izlemeye gitti.

Medyanın Elli Tonu'nun haberine göre tüm şarkılara eşlik eden çift, gece boyunca oldukça samimi görüntüler sergiledi.

Erhan Çelik'ten Fikret Orman'ın eski eşine serenad

Geceye Erhan Çelik’in Sedef Orman’a aşkını ilan ettiği an damga vurdu.

Medyanın Elli Tonu'nda yer alan haberde, sahneye çıkan Çelik'in, “Sene 1994… 27 Mart genel seçimlerinden yeni çıkmışız. Asgari ücretin yarısı kadar bir prim vermişler bize, nasıl harcayacağımızı bilememişiz ve Selami Şahin’i dinlemeye gitmişiz. Hayatımdaki ilk gazino tecrübem… Ve Selami Abi çıktı sahneye… Kendimi en son masanın üzerinde “Selamiiiiii, Tapılacak Kadın’ı söyle” diye bağırırken buldum. Tabii garsonlar gelip beni masadan indirdi” diyerek Selami Şahin’le bir anısını paylaştığı ifade edildi. 

Çelik daha sonra “Aradan 23 yıl geçmiş… İşte şimdi yine buradayız. Ve şimdi Selami Abi’den bir isteğim var. Tapılacak Kadın’ı söyler misin? Şurada oturan kadın için” diyerek Sedef Orman’ı işaret eden Çelik, sevgilisiyle el ele göz göze ‘Tapılacak Kadın’ı dinledi. 

İşte Medyanın Elli Tonu'nda yayınlanan Erhan Çelik'in Sedef Orman'a "Tapılacak Kadın" şarkısı ile ilan ettiği anlar...

 

Erhan Çelik'ten Fikret Orman'ın eski eşine serenad ile ilgili etiketler Erhan Çelik Fikret Orman sedef orman sedef zaim ilanı aşk medyanın elli tonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.