Erhan Çelik'in sevgilisi Sedef Orman kimdir?

Erhan Çelik'in sevgilisi kim? Erhan Çelik, 5 aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı Sedef Orman'la Cahide Müzikhol'de Selami Şahin'i dinlemeye gitti. Vatandaşlarımız ise bu konuyla alakalı araştırmalar yapıyor. Peki, Erhan Çelik'in sevgilisi kim? Sedef Orman kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sedef Orman kimdir? Erhan Çelik'in sevgilisi ile ilgili detaylar vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Yaklaşık 5 aydır ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili, önceki gün Cahide Müzikhol’de sahne alan Selami Şahin’i izlemeye geldi. Tüm şarkılara eşlik eden çift, gece boyunca oldukça samimi görüntüler sergiledi. Peki, Erhan Çelik'in sevgilisi kim? Sedef Orman kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Erhan Çelik'in sevgilisi Sedef Orman kimdir?

ERHAN ÇELİK'İN SEVGİLİSİ SEDEF ORMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Derimod’un yaratıcılarından Sedef Zaim, Balıkesir’de dünyaya geldi. Ortaokulu Sainte Pulcherie ve Notre Dame de Sion’da, liseyi American High School of Dusseldorf’ta okudu. Los Angeles’taki Pepperdine University’de yaptığı pazarlama lisansının ardından reklam ve grafik master’larını tamamladı. 2000’li yıllardan itibaren Derimod’un ihracatçı kimliğinden perakendeci olarak yoluna devam etme sürecinde önemli rol oynadı. Son on yıldır deri ceket tasarım, planlama, üretim ve mağazacılık anlamında tüm operasyonu yöneten Sedef Orman, marka yönetimi ve kurumsal iletişim departmanlarının da başında yer alıyor. BMD, İstanbul Shopping Fest ve İstanbul Moda Haftası gibi tüm oluşumlarda aktif olarak çalışıyor ve yönetim kurullarında görev yapıyor.

Erhan Çelik'in sevgilisi Sedef Orman kimdir? - Resim : 2

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

Erhan Çelik, 1977 yılında Ankara, Polatlı'da doğmuştur. İlkokulu Polatlı'da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı'da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü. 90'lı yılların başında Polatlı televizyonu kuruldu. Orada haber sunmaya başladı. 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe'de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtartarafından Show TV'den kovuldu. İşsiz kalmışken gidip askerliğini yaptı. 2000 yılında Kanal 7'ye geçerek "Bu Kadar Olur" diye bir "reality show", "İskele Sancak" programı'nı ve Ahmet Hakan'ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Eski spikerlerden Jülide Gülizar'dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler aldı. Show TV'de Basın Kulübü programı'nı ve Ana Haber Bülteni'ni sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanmıştır. Bu görevinin yanısıra Show Haber'in Genel sorumluluğunu sürdürmeye devam edecektir.

 

AŞKINI İLAN ETTİ

Televizyoncu Erhan Çelik, Gülben Ergen ile olaylı bir şekilde boşandıktan sonra sosyetenin ünlü ismi Sedef Orman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin birlikteliği cemiyet dünyasında da şaşkınlığa neden olmuştu.

Yaklaşık 5 aydır ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili, önceki gün Cahide Müzikhol’de sahne alan Selami Şahin’i izlemeye geldi. Tüm şarkılara eşlik eden çift, gece boyunca oldukça samimi görüntüler sergiledi.

Geceye Erhan Çelik’in Sedef Orman’a aşkını ilan ettiği an damga vurdu. Sahneye çıkan Çelik, “Sene 1994… 27 Mart genel seçimlerinden yeni çıkmışız. Asgari ücretin yarısı kadar bir prim vermişler bize, nasıl harcayacağımızı bilememişiz ve Selami Şahin’i dinlemeye gitmişiz. Hayatımdaki ilk gazino tecrübem… Ve Selami Abi çıktı sahneye… Kendimi en son masanın üzerinde “Selamiiiiii, Tapılacak Kadın’ı söyle” diye bağırırken buldum. Tabii garsonlar gelip beni masadan indirdi” diyerek Selami Şahin’le bir anısını anlattı.

“Aradan 23 yıl geçmiş… İşte şimdi yine buradayız. Ve şimdi Selami Abi’den bir isteğim var. Tapılacak Kadın’ı söyler misin? Şurada oturan kadın için” diyerek Sedef Orman’ı işaret eden Çelik, sevgilisiyle el ele göz göze ‘Tapılacak Kadın’ı dinledi.

SEDEF ORMAN'IN ESKİ EŞİ FİKRET ORMAN KİMDİR?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 33. Başkanı.

Fikret Orman, 4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Aslen Artvin Hopalı olan Fikret Orman’ın babası Abdulkadir Orman’dır. Akrep burcu erkeği olan Fikret Orman orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi’nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi inşaat mühendisi bölümünde ve ABD Florida Üniversitesi’nde tamamladı.

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş‘ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2012 yılında Yıldırım Demirören‘in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 33. başkanı olarak seçildi. Fikret Orman, 2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde de başkanlığa aday olmuş ve 162 oy farkla Yıldırım Demirören‘e kaptırmıştır.

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde 3 yıllığına yeniden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı seçildi.

Fikret Orman, 1992 yılında Sedef Orman ile evlendi. 2012 yılında boşandı. İki kız çocuğu vardır.

Erhan Çelik'in sevgilisi Sedef Orman kimdir? ile ilgili etiketler Erhan Çelik sedef orman kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.