Erhan Çelik'e çirkin saldırı! Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında rezalet çıktı...

Erhan Çelik’in koruma kararına uymadığı iddiasıyla açılan dava bugün görüldü. Dava Ocak ayına ertelendi. Davada Erhan Çelik ve Gülben Ergen ilk kez karşı karşıya geldi.

Gülbengate skandalında gözler bugün görülecek davanın üzerindeydi. Erhan Çelik ve Gülben Ergen çıkan haberlerin ardından ilk kez mahkemede karşı karşıya geldi.

Erhan Çelik’in koruma kararına uymadığı iddiasıyla açılan dava ocak ayına ertelendi. Mahkeme çıkışında ise olaylar çıktı. Tolga Duğles ile yakın olduğu iddia edilen ve Gülben Ergen’in şoförü olan Şahabettin Aydın mahkeme çıkışında Erhan Çelik’e küfürler edip hakaretler yağdırdı.

1543409-728xauto

Araya Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir girdi ve Şahabettin Aydın’ı oradan uzaklaştırdı. Erhan Çelik’in avukatları Şahabettin Aydın’dan şikayetçi olacaklarını söylediler. Bu arada Gülben Ergen’in gizlilik talebini ise mahkeme reddetti, dava sırasında Gülben Ergen’in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

CUMHURBAŞKANI RANDEVU VERMEYİNCE UĞUR DÜNDAR'A KOŞTU

Gülben Ergen bugünkü olaylı duruşmada hakim karşısında şu sözleri sarfetti: "Cumhurbaşkanına kadar gideceğim."

Bu cümlesine karşılık, hakim sadece gülmekle yetindi.

WhatsApp_Image_2017-11-21_at_17.41.52

Daha önce de cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmaya çalışan Ergen'in, başaramayınca da Uğur Dündar'dan destek istediği öğrenildi.

Erhan Çelik'e çirkin saldırı! Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında rezalet çıktı... ile ilgili etiketler Gülben Ergen Erhan Çelik dava mahkeme Tolga Duğles avukat şahabettin aydın altın mimir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.