Erhan Afyoncu'dan Yunan katliamına tepki: "Yunan katliam ve mezalim anıtları dikmeliyiz"

Tarihçi Erhan Afyoncu sosyal medya hesabından Yunanistan’ın tarih boyunca katlettiği Türkler ve akraba topluluklar için Türkiye'de fazlaca ziyaret edilen yerlerde Yunan katliam ve mezalim anıtlarının dikilmesi gerektiğini vurguladı.

Tarihçi Erhan Afyoncu sosyal medya hesabından Yunanistan’ın tarih boyunca katlettiği Türkler ve akraba topluluklar için Türkiye'de fazlaca ziyaret edilen Sultanahmet, Antalya, İzmir, Konya gibi yerlerde Yunan katliam ve mezalim anıtlarının dikilmesi gerektiğini vurguladı.

Erhan Afyoncu'dan Yunan katliamına tepki: "Yunan katliam ve mezalim anıtları dikmeliyiz"

Katliamları sıralayan Afyoncu şu ifadeleri kullandı:

Mora Türkleri Katliamı, Teselya Türkleri Katliamı, Adalar Denizi (Ege) Türkleri Katliamı, Girit Türkleri Katliamı, Balkan Savaşları Katliamı, Batı Trakya Türkleri Katliamı, Trakya İşgali Katliamı... 

"Anadolu İşgali Katliamı anıtları önemli sanatkârlarımıza yaptırılıp, bir an önce dikilmelidir."

 

Erhan Afyoncu'dan Yunan katliamına tepki: "Yunan katliam ve mezalim anıtları dikmeliyiz" - Resim : 2

Erhan Afyoncu'dan Yunan katliamına tepki: "Yunan katliam ve mezalim anıtları dikmeliyiz" ile ilgili etiketler Erhan Afyoncu Yunan katliam heykel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.